45 évesen is bombaformában van Naomi Campbell! Így fest aligruhában!

Forrás: Instagram/ La Perla -
fehérnemű bombaforma Naomi Campbell fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz luxus fehérnemű- és bikinimárka, a La Perla felkérésére állt modellt a 45 éves Naomi Campbell. Nagyon dögös fotók készültek róla.

A modell, akinek botrányosra sikerült 45. születésnapja, még mindig bombaformában van. Ezúttal az olasz luxusmárkának állt modellt fürdőruhában és bikiniben. Mi is szeretnénk ilyen jól kinézni 45 évesen!

Forrás: Instagram/ La Perla

Forrás: Instagram/ La Perla

Ejha! Hihetetlenül szexi nő lett a Harry Potter varázslótanoncábólhttp://www.life.hu/trend/20150629-afshan-azad-a-harry-potter-padma-patilja-gyonyoru-no-lett.htmlNeville Longbottom után újabb Roxfortos növendékről derült ki, hogy milyen jót tett neki a felnőtté válás.Trend--A férfiak álmát valósította meg Nicole Scherzinger http://www.life.hu/trend/20150629-nicole-scherzinger-enekesno-macskanokent-szulinapozik.htmlTöbbnapos bulisorozattal ünnepli szülinapját az énekesnő, aki nagyon szexi macskanőként ment partizni Mykonosz szigetén. Trend--Három fiúval élvezkedett egy kádban Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150626-mihalik-eniko-modell-harom-fiuval-elvezkedik-egy-kadban.htmlKedvenc magyar modellünk legutóbbi kádban fekvős fotója, úgy látszik, másokat is megihletett.Trend--Shortban, bakancsban, smink nélkül fesztiválozik Liluhttp://www.life.hu/trend/20150626-lilu-smink-nelkul-shortban-bakancsban-fesztivalozik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA műsorvezető belevetette magát a nyári szezonba, ráadásul nem is akárhol: az angliai Glastonbury fesztiválon múlatja az időt.Trend--Habkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockMegtaláltuk a világ legstílusosabb testvérpárjáthttp://www.life.hu/trend/20150629-a-vilag-legjobban-oltozott-es-legstilusosabb-testverparja-emmerson-es-hudson.htmlIsmerd meg Emmersont és Hudsont, akiknek Instagram-profiljáért már milliók rajonganak a tengerentúlon!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.