Megtaláltuk Angelina Jolie hasonmását - döbbenetes egyezés

Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter -
modell hasonlóság Angelina Jolie iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfiak álma, igazi szexszimbólum az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie. Sok nő szeretne rá hasonlítani - de van olyan is, aki ezért bármire képes.  

A 27 éves Veronika Black kanadai modell, aki mell- és szájimplantátumai behelyezése után pontosan ugyanúgy fest, mint Brad Pitt felesége, Angelina Jolie. Nem is csoda, hogy lépten-nyomon összetévesztik a világhírű színésznővel.

A nőről készült képeket ITT nézheted meg.

Veronika, akinek több mint 658 ezer követője van az Instagramon, szingli. Erről korábban így nyilatkozott: "Egy öt évig tartó kapcsolat után most már több mint egy éve egyedül vagyok. Már nagyon meg szeretném találni életem szerelmét. Az idősebb fickókra bukom, az olyanokra, mint Brad Pitt. De ha nagyon őszinte akarok lenni, be kell ismernem, hogy én inkább elijesztem a férfiakat a kinézetemmel." Érdekes meglátás, hiszen Angelina Jolie bizonyára senkit nem riaszt meg a kinézetével...

Angelina Jolie Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

A fiatal lány saját bevallása szerint szürke kisegér volt korábban, ezért egyetlen fiúnak sem kellett. Az első randijára is csak 18 éves korában került sor. Ekkor döntött úgy, hogy megváltoztatja a külsejét, de akkor még legmerészebb álmában sem gondolta, hogy a beavatkozások után pontosan úgy fog festeni, mint a dögös világsztár. "Mivel Angelina igencsak vonzó, nem bánom, hogy így alakult" – mondta Veronika.

A ribanc a divat? Egy New York-i divatcég szerint igenhttp://www.life.hu/trend/20150701-married-to-the-mob-new-york-i-divatceg-ribanc-feliratu-furdoruhakat-nadragokat-telefontokokat.htmlTe felvennél egy "ribanc" feliratú pólót? Kifeküldnél egy hasonló feliratú fürdőruhában a napra? Egy New York-i divatcég szerint a nők közül igenis sokan vannak ilyen bevállalósak. TrendOrigoSelena Gomez mellbimbói átszúrják a trikóját – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150624-selena-gomez-mellbimboi-atszurjak-a-trikojat-melltarto-nelkul-ment-az-utcara-new-yorkben.htmlA színész- és énekesnőt, Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégre – a képek tanúsítják: a hölgy elfelejtett melltartót venni.TrendNorthfotoPózolj te is provokatív glamour fotókon - a világhírű Anne Barlinckhoff modelleket kereshttp://www.life.hu/trend/20150630-pozolj-te-is-provokativ-fotokon-a-vilaghiru-anne-barlinckhoff-modelleket-keres.htmlAnne Barlinckhoff világhírű fotógráfus meghökkentő fotósorozatai már bejárták a világot. Gyönyörködj bennük te is és ha kedvet kaptál a pózoláshoz, jelentkezz a művésznőnél. Lehet, hogy te leszel a következő modellje. Trend--Lady Gaga egy szál melltartóban sétálgatott - és még abból is kilógott mindenehttp://www.life.hu/trend/20150624-lady-gaga-egy-szal-melltartoban-setalgatott-es-meg-abbol-is-kilogott-mindene.htmlA botrányhős Lady Gagától mi mást is várhattunk volna egy borús szerda reggelen? Ismét meghökkentő öltözékben vonult végig az utcán, a lesifotósok legnagyobb örömére - már ha ez a szett öltözéknek minősül. TrendAFPMegtaláltuk a világ legszebb melleit – hihetetlenül szexi fotók Amy Childsrólhttp://www.life.hu/trend/20150518-megtalaltuk-a-vilag-legszebb-melleit-hihetetlenul-szexi-fotok.htmlAmy Andrea Childs tökéletes testével nem tudunk betelni. TrendAFPMichelle Keegant választották a világ legszexisebb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20150428-michelle-keegant-valasztotta-az-fhm-vezeto-ferfimagazin-a-vilag-legszexisebb-nojenek-2015-ben.htmlA világ vezető férfimagazinja, az FHM minden évben megválasztja az év legszexisebb nőjét. A lista első tíz helyén vonzóbbnál vonzóbb nők szerepelnek, tavaly például Jennifer Lawrence lett e megtisztelő díj tulajdonosa, idén pedig Michelle Keegant választották meg a bennfentesek – a kíváncsi férfiszemek legnagyobb örömére.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.