Íme, a legújabb sokkoló fotó Mariah Carey-ről: ügyetlen és alulöltözött is egyben

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
mell melltartó nélkül béna Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi sokkoló fotót láthattunk már Mariah Careyről, de ez talán mindent visz. 

Az énekesnő testét általában erősen retusálják, ami mostanság nem túl meglepő, hiszen az utóbbi időben felkúszott jónéhány kiló a szőke szépség (?)-re. Nem tudjuk, aktuális kedvese mit gondolhat e jelenet láttán, mi azonban jót mulattunk rajta. Félreértés ne essék: nem azon, hogy brutális cipője miatt megcsúszott kedvese luxusjachtjának a lépcsőjén, ez mindenkivel előfordulhat. De azzal a szettel együtt, amit éppen viselt - melltartó nélkül - igen mulatságos kép tárul elénk. A rosszindulat vajon konzervál?

Mariah Carey nagyon megijedt Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Szerencsére a testőr vigyázott rá Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com
Eva Longoria dögösebb, mint valaha - megmutatta tökéletes bikinialakjáthttp://www.life.hu/trend/20150702-eva-longoria-dogosebb-mint-valaha-legeltesd-a-szemed-a-bikinis-testen.htmlA Született feleségek sztárja, a 40. éveit taposó (inkább rajta libbenő) Eva Longoria megmutatta retusálatlan testét. Irigyeljük érte.TrendMegtaláltuk Angelina Jolie hasonmását - döbbenetes egyezéshttp://www.life.hu/trend/20150701-megtalaltuk-angelina-jolie-hasonmasat-dobbenetes-egyezes-a-ket-no-kozott.htmlFérfiak álma, igazi szexszimbólum az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie. Sok nő szeretne rá hasonlítani - de van olyan is, aki ezért bármire képes. Trend--A ribanc a divat? Egy New York-i divatcég szerint igenhttp://www.life.hu/trend/20150701-married-to-the-mob-new-york-i-divatceg-ribanc-feliratu-furdoruhakat-nadragokat-telefontokokat.htmlTe felvennél egy "ribanc" feliratú pólót? Kifeküldnél egy hasonló feliratú fürdőruhában a napra? Egy New York-i divatcég szerint a nők közül igenis sokan vannak ilyen bevállalósak. TrendOrigoPózolj te is provokatív glamour fotókon - a világhírű Anne Barlinckhoff modelleket kereshttp://www.life.hu/trend/20150630-pozolj-te-is-provokativ-fotokon-a-vilaghiru-anne-barlinckhoff-modelleket-keres.htmlAnne Barlinckhoff világhírű fotógráfus meghökkentő fotósorozatai már bejárták a világot. Gyönyörködj bennük te is és ha kedvet kaptál a pózoláshoz, jelentkezz a művésznőnél. Lehet, hogy te leszel a következő modellje. Trend--Selena Gomez mellbimbói átszúrják a trikóját – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150624-selena-gomez-mellbimboi-atszurjak-a-trikojat-melltarto-nelkul-ment-az-utcara-new-yorkben.htmlA színész- és énekesnőt, Selena Gomezt New Yorkban kapták lencsevégre – a képek tanúsítják: a hölgy elfelejtett melltartót venni.TrendNorthfotoCindy Crawford lánya legalább annyira dögös, mint az anyja fiatalkorában - mint két tojáshttp://www.life.hu/trend/20150510-cindy-crawford-lanya-legalabb-annyira-dogos-mint-az-anyja-fiatalkoraban-mint-ket-tojas.htmlA 13 éves Kaia Gerber kiköpött édesanyja: gyönyörű, szexis és dögös. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.