Ejha! Meztelen kaméleon lett Cinthya Dictator

Forrás: Facebook/ Cinthya Dictator -
Kaméleon fotós művészet meztelen Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető fotós művészetének újabb oldalát mutatta meg. Hihetetlen képet posztolt.

Cinthya Dictator, aki nemrég hivatalosan is fotóssá vált, igazán művészi képet posztolt magáról: egy kaméleont is meghazudtolva olvad bele a környezetébe. Még több ilyen nagyszerű képet szeretnénk látni a dögös tornadresszben edző hírességtől.

Forrás: Facebook/ Cinthya Dictator
Szuper sminktrükk júliusra: a zöld az új őrület http://www.life.hu/trend/20150629-szuper-sminktrukk-juliusra-a-zold-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlHa nyár közepén vágysz valami nagyon üde, nagyon friss és divatos sminkre, kísérletezz bátran - júliusban szerezz be zöld sminkcuccokat! Ez a szín remekül passzol a többi nyári árnyalathoz, nem mellesleg csodaszéppé varázsolja a szemedet. Próbáld ki Larion Oscar sminkmester júliusi sminktrükkjét! TrendThinkstockKate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampányahttp://www.life.hu/trend/20150702-kate-moss-es-cara-delevingne-meztelenul-tapadtak-egymasra-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!TrendOrigoÍme, a legújabb sokkoló fotó Mariah Carey-ről: ügyetlen és alulöltözött is egybenhttp://www.life.hu/trend/20150702-a-legujabb-sokkolo-foto-mariah-carey-rol-ugyetlen-es-aluloltozott-is-egyben.htmlMegannyi sokkoló fotót láthattunk már Mariah Careyről, de ez talán mindent visz. Trend--Eva Longoria dögösebb, mint valaha - megmutatta tökéletes bikinialakjáthttp://www.life.hu/trend/20150702-eva-longoria-dogosebb-mint-valaha-legeltesd-a-szemed-a-bikinis-testen.htmlA Született feleségek sztárja, a 40. éveit taposó (inkább rajta libbenő) Eva Longoria megmutatta retusálatlan testét. Irigyeljük érte.Trend--Fesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockHódítani akarsz? Három szuper szett első randirahttp://www.life.hu/trend/20150629-hoditani-akarsz-3-szuper-szett-elso-randira.htmlTízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled magad, és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiben maximálisan jól érzed magad, máris időt spórolsz magadnak. Biztos van legalább egy olyan tuti nyári szetted, amit imádsz, ami abszolút te vagy – ne az első randi legyen a kísérletezés és a merész összeállítások helye. Sportosan, szexisen, lazán? Mutatunk is három szuper összeállítást nyári első randira. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.