Jada Pinkett Smith teste mindent visz - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Amber Heard mustra Jada Pinkett-Smith stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnénk 43 évesen úgy kinézni, mint Will Smith felesége, és szeretnénk olyan gyönyörűek és stílusosak lenni, mint Johnny Depp kedvese. Persze nemcsak a sztárfeleségek remekeltek a héten a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu stílusmustrája!

Szöszik tűzpirosban

A szőke hajhoz remekül passzol ez az erőteljes szín, ezt pedig jól tudja Amber Heard és Lauren Pope is. Mi Amber Emilio Pucci kreációjától aléltunk el igazán, amiben ismét eszméletlenül gyönyörű volt Johnny Depp szexi felesége.

Akiknek nem sikerült

Beatrix hercegnő ruhái elég ritkán váltják ki belőlünk azt a bizonyos "hűha" érzést, ez pedig most sem történt meg. A ruha túl zárt, túl virágos, túl komor - egyáltalán nem passzol a meleg nyárhoz és a fiatal hercegnőhöz. De Annabelle Neilson sem nyűgözött le bennünket, és nem tudjuk, mi a rémesebb: a ruha vállrésze, a garbós megoldás vagy a szabás.

Egyszerűen, de stílusosan

Az egyik legjobb dolog a nyárban, hogy éjjel-nappal viselhetjük a fehérholmikat. Jennifer Lawrenceválasztása egy egyszerű, csipke Antonio Berardi-kreációra esett, és természetesen ebben is gyönyörű volt a színésznő. Nicole Scherzinger inkább a hasvillantásra voksolt, de mi nem bánjuk: ezt a testet vétek takargatni.

Kipakolás, csak mértékkel!

Hiába van jó tested, azt nem feltétlenül kell tetőtől talpig közszemlére tenni! Jada Pinkett Smith 43 éves, de alakjával leiskolázza a nála 20 évvel fiatalabbakat is. Micsoda combok! Jess Impiazzi azonban már kevéské érti a kipakolás művészetét, és egyszerre mutatta meg combjait és dekolázsát - persze nem a visszafogott módon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.