átlátszó Sarka Kata átlátszó ruha tapasztalat Bugyi Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.

Kata és Edina Kis Daniellával együtt a monacói hercegi pár előtt fog felvonulni egy divatbemutatón. A tökéletes megjelenéshez pedig elengedhetetlenek az apró trükkök.

„Addig én sem ismertem a bugyitapaszt, míg Kata fel nem hívta rá a figyelmem, hogy a Magyarország szépe választáson viselt áttetsző, csipkével takart ruhája alá ezt alkalmazta. Úgy kell használni, hogy egyszerűen a bugyi helyére kell tapasztani" – magyarázta Edina.

Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigoFalatnyi bikiniben lazul Dukai Regina - Olyan szép, hogy arra nincsenek szavakhttp://www.life.hu/trend/20150702-dukai-regina-modell-szexi-bikiniben-nyaralas-kozben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan lenyűgöző fotókat posztol - a legutóbbin szexi bikiniben, igazi luxuskörnyezetben kapták lencsevégre.Trend--Szexi bikiniben süttette magát ÉNB Evelin - De miért volt rajta magassarkú?http://www.life.hu/trend/20150702-evelin-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatanak-szereploje-piros-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlAz RTL Klub sorozatszereplője nem bízta a véletlenre, és szexi szerelésben napozgatott egy luxusnyaralóban. A rajongók azonban kiakadtak a fotó láttán.Trend--Dögös dekoltázst villantott az új szépségkirálynő! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150703-nagy-nikoletta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-dogos-dekoltazst-villantott.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe Hungary idei győztese káprázatos fotót posztolt magáról.Trend--Frissítő lábfürdő – kényeztetés a köbönhttp://www.life.hu/trend/20150511-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-frissito-labfurdot-keszit.htmlA hétvége a feltöltődés ideje, készíts magadnak csodás, kényeztető lábfürdőt!TrendOrigoKate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampányahttp://www.life.hu/trend/20150702-kate-moss-es-cara-delevingne-meztelenul-tapadtak-egymasra-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.