esküvői ruha Iszak Eszter Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges képet találtunk Iszak Eszti nyilvános Instagram oldalán. Kedvenc műsorvezetőnk egy hófehér csipkeruhában pózol. Olyasmiben, amit legutóbb Sarka Katán láttunk.

Annak ellenére, hogy korábban megírtuk, miért marad el Iszak Eszter és Dobrády Ákos esküvője, a lányt most mégis egy esküvőiruha-szerűségben láthatjuk:

Forrás: Instagram/iszakeszti

Úgy tudni, jelenleg nem szervezi az esküvőjét a sztárpár, pedig az év elején bejelentették, hogy idén összeházasodnak. Az okokról Dobrády Ákos mesélt, aki elmondta, mivel szerelme nagy esküvőt szeretne, már nem lenne idejük megszervezni azt."Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg" - tette hozzá májusban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És amíg nem volt meg a ceremónia, addig a gyermekáldás is váratni fog magára, hiszen az énekes elárulta, hogy párja, Eszter ragaszkodik hozzá, hogy előbb feleségül vegye és csak utána szül neki gyerekeket. Ákos egyébként már nagyon vágyik rá, hogy babájuk legyen.

"Ősszel leszek 40 éves, sok mindent elértem már az életemben, ami még hiányzik, az az hogy végre családot alapítsak és édesapa lehessek" - fejtette ki.

Lila hajjal csinálja a fesztivált Zimány Linda: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150704-zimany-linda-lila-hajjal-fesztivalozik-es-instagramjara-posztolt.htmlLinda nyilvános Instagram oldalán tette közzé, hogyan csap bele az idei fesztiválszezonba. Lássuk hát!Trend--Harmónia és szépség: Cserpes Laura a természet vad leányahttp://www.life.hu/trend/20150627-cserpes-laura-a-termeszet-vad-leanya.htmlGyönyörű fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán Cserpes Laura. Az énekesnő fényképéről, csak úgy árad a nyugalom.Trend--18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Netán idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezkedésben? Feszült vagy és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzi-téma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--Pici baba hatalmas csipkeruhában - mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?http://www.life.hu/trend/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-mit-visel-majd-szatmari-judit-divattortenesz-elmondja-a-velemenyet.htmlVasárnap keresztelik Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa többi kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!TrendOrigoBugyitapasz: a legjobb trükk Sarka Katátólhttp://www.life.hu/trend/20150703-sarka-katatol-kulcsar-edina-megtanulta-az-attetszo-ruhak-trukket-a-bugyitapaszt.htmlKulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.Trend--Frissítő lábfürdő – kényeztetés a köbönhttp://www.life.hu/trend/20150511-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-frissito-labfurdot-keszit.htmlA hétvége a feltöltődés ideje, készíts magadnak csodás, kényeztető lábfürdőt!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.