El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashian

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
terhesség kim kardashian smink változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.

A nagy készülődés bizony egy új sminktechnikát takar. „Alig várom, hogy megmutassam nektek ezt a különleges sminkelési módszert a terhesség miatt sokat változó arcomon. Nem, én véletlenül sem botoxolok, vagy töltetem bármi mással az arcomat a terhesség alatt, ahogy azt egyes bulvárlapok állítják. Nem veszélyeztetném ilyesmivel a gyerekemet.

Aki volt már terhes, tudja, hogy ilyenkor megváltozik az arcunk. Az orr nagyobb lesz, az arc teltebb, és az ajkak is megdagadnak. Számomra nagy kihívás, hogy megpróbáljam sminkkel rendbe tenni ezt a változást, és visszaállítani az eredeti állapotot, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – írta a kisfiúval várandós Kim.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

A celebnő, akitől húga vette el az Instagram királynője címet, weboldalán, a kimkardashianwest.com-on fogja megosztani a titokzatos smink trükköket. Mi mindenestre osztjuk a celebnő hozzáállását. Inkább egy kis sminkkel korrigáljon, mint durva beavatkozást vállaljon be kisbabájával a hasában.

Dögös dekoltázst villantott az új szépségkirálynő! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150703-nagy-nikoletta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-dogos-dekoltazst-villantott.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe Hungary idei győztese káprázatos fotót posztolt magáról.Trend--Beyoncé nagyon dögös ruhában feszíthttp://www.life.hu/trend/20150703-beyonce-dogos-fekete-feher-ruhaban-feszit.htmlEgy asszimmetrikus, fekete-fehér csíkos ruhában fotózkodott tegnap az énekesnő, ami szuper jól állt az alakján.Trend--Ettől leesett az állunk! Madonna egy igazi akrobata!http://www.life.hu/trend/20150703-madonna-egy-igazi-akrobata-labaval-emeli-a-szajahoz-a-poharat.htmlAz énekesnő megdöbbentő fotót posztolt magáról: lábával emeli szájához a poharat.Trend--Demi Lovato bulizni vitte melleit! Hihetetlen szerelésben partizott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150703-demi-lovato-sokat-mutato-bikiniben-jelent-meg-a-medences-partin.htmlA 22 éves énekesnő egy medencepartira volt hivatalos, ahol furcsa bikiniben énekelt, majd csobbant.Trend--Ejha! Meztelen kaméleon lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150702-cinthya-dictator-meztelen-kameleon-lett.htmlA műsorvezető fotós művészetének újabb oldalát mutatta meg. Hihetetlen képet posztolt.Trend--El sem hinnéd, mit tetováltatott magára David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150702-david-beckham-kislanya-keresere-egy-minyont-tetovaltatott-magara.htmlHabár felesége, Victoria Beckham éppen tetoválásai eltűntetésén munkálkodik, az exfocista újabb tetkót varratott magára. Ráadásul valami igazán különlegeset.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.