függetlenség napja Kendall Jenner bugyi ünneplés szelfi Amerika Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.

Július 4-e a Függetlenség napja Amerikában, amelyet minden büszke amerikai egy emberként ünnepel az egész államban. Nem maradhatott ki a sorból a balhés-botrányos Kardashian-Kendall család ifjú tagja, Kendall sem.

Boldog július negyedikét neked is, Kendall! Forrás: Instagram/Kendall Jenner

A modell egy nadrág nélkül készült tükrös szelfivel, lapos és izmos hasa megmutatásával köszöntötte honfitársait. Persze semmi újdonság nincs abban, hogy a mindössze 19 éves Kendall inkább levetkőzik, mint felöltözik a jeles napok alkalmával: nézd csak meg ITT, hogyan kívánt kellemes ünnepeket húsvétkor!

Tényleg van helye Kendall Jennernek a divatszakmában?

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.