Nicki Minaj mindenét kipakolta - ennél alulöltözöttebben már nehéz színpadra lépni

Forrás: AFP/David Leth Williams -
mell Nicki Minaj koncert rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj Dániában lépett fel leutóbb és koncertjén - finoman szólva sem - volt szégyellős.

A 32 éves rapper, az Anaconda nagysikerű sláger énekese többször megmutatta már nekünk testét. De ezek a mellek ezúttal mindent visznek. És nemcsak a mellek. Nicki hálóba bújtatott teste gyakorlatilag nem sok képzelnivalót hagy maga után. A szuperszexi (vagy ízléstelen?)további képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/David Leth Williams

Frissítő lábfürdő – kényeztetés a köbönhttp://www.life.hu/trend/20150511-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-frissito-labfurdot-keszit.htmlA hétvége a feltöltődés ideje, készíts magadnak csodás, kényeztető lábfürdőt!TrendOrigoElizabeth Hurley is öregszik - sokkoló fotóhttp://www.life.hu/trend/20150703-elizabeth-hurley-is-oregszik-egy-forgatason-fotoztak-le-a-szinesznot.htmlA szuperszexi Elizabeth Hurley-n is meglátszik az idő vasfoga. TrendOrigoÍme, a legújabb sokkoló fotó Mariah Carey-ről: ügyetlen és alulöltözött is egybenhttp://www.life.hu/trend/20150702-a-legujabb-sokkolo-foto-mariah-carey-rol-ugyetlen-es-aluloltozott-is-egyben.htmlMegannyi sokkoló fotót láthattunk már Mariah Careyről, de ez talán mindent visz. Trend--Így fest Tóth Vera smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150523-igy-fest-toth-vera-enekesno-smink-nelkul.htmlSokan mutatták már meg hazai hírességeink közül smink nélküli magukat, ehhez csatlakozott most Tóth Vera is. TrendOrigoEnnyire miniben még sosem láttuk Tóth Gabithttp://www.life.hu/trend/20150510-ennyire-miniben-meg-sosem-lattuk-toth-gabit.htmlTóth Gabi szereti a miniszoknyákat és rövidnadrágokat. Ezúttal egy forrónaciban pózol.TrendOrigoMichelle Keegant választották a világ legszexisebb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20150428-michelle-keegant-valasztotta-az-fhm-vezeto-ferfimagazin-a-vilag-legszexisebb-nojenek-2015-ben.htmlA világ vezető férfimagazinja, az FHM minden évben megválasztja az év legszexisebb nőjét. A lista első tíz helyén vonzóbbnál vonzóbb nők szerepelnek, tavaly például Jennifer Lawrence lett e megtisztelő díj tulajdonosa, idén pedig Michelle Keegant választották meg a bennfentesek – a kíváncsi férfiszemek legnagyobb örömére.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.