Ennyit számít a smink - Újabb döbbenetes bizonyíték

videó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélküli fényképeket kezdett megosztani közösségi oldalán egy fiatal nő - több, mint százezer bíráló kommentet kapott. 

"Rá sem bírok nézni! Mi a franc történt az arcával? Annyira csúnya a bőre" - Ilyen, és ennél még durvább kommenteket kapott a nő, aki megmutatta "igazi" arcát, azaz, hogy hogyan fest smink nélkül.

„A saját valóságomat próbálom megkeresni minden nap"

Amikor D. Tóth Kriszta 40 éves lett, nem mindennapi elhatározást hozott, és immár több hónapja tartja is magát a 40 éve a Földön - szelfi kihíváshoz, és igyekszik minél több smink nélkül készült önfotóval megajándékozni követőit. Ennek kapcsán beszélgetett most vele a Life.hu riportere.

A hozzászólások miatt úgy döntött, videót készít, amelynek a végén bemutatja, milyen könnyű sminkkel elfedni a bőrhibáit. Ismét kiderült, milyen csodákra képes a festék.

Dübörög a szandálszezon - 5 lépésben a gyönyörű lábakérthttp://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-labapolasi-tippek-a-gyonyoru-labakert.htmlImádod a csodaszép szandálokat, a kényelmes, csinos papucsokat? Ugye arra is figyelsz, hogy a lábad szép, ápolt legyen? Ha még nem tetted, most itt az ideje, hogy megfelelően kényeztesd a bőrödet, hiszen te magad is könnyedén elvégezheted a kötelező pedikűrt - mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockKatalin hercegné megvédte stíluskirálynő címéthttp://www.life.hu/trend/20150706-katalin-hercegne-ruhaja-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlKislánya, Sarolta hercegnő keresztelője tulajdonképpen remek alkalom volt arra, hogy megmutassa: még mindig ő Anglia legjobban öltözött asszonya!Trend--Ugyanolyan ruhát viselt György herceg, mint apukája 30 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20150706-gyorgy-herceg-ugyanolyan-ruhat-viselt-mint-apukaja-vilmos-herceg-30-evvel-ezelott.htmlUgyanabban a ruhában jelent meg húga, Sarolta keresztelőjén a 2 éves György herceg, amelyben apukája is meglátogatta annak idején újonnan született testvérét, Harry-t, ugyanennyi évesen.Trend--18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--Világsztár lett a 8 hónapos kislány! Kardashianék már ajándékot is küldtek neki!http://www.life.hu/trend/20150703-kardashian-kids-markaju-sapkaban-fotoztak-le-szulei-vilagsztar-lett-a-8-honapos-kislany.htmlAz Egypt nevű 8 hónapos kislánynak meglepő, de máris 100 ezer követője van a közösségi oldalán, és Kardashianék is felfigyeltek rá; még ajándékot is küldtek neki. De hogy lett ilyen népszerű ez a kisbaba?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.