Bugyi nélkül partizott Karlie Kloss

Forrás: AFP/Loic Venance -
fehérnemű Karlie Kloss amfAR bulizás vacsoraest bugyi nélkül Párizsi Divathét haute couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hihetünk Karlie Klossnak, akkor még nem áldozott le a fehérnemű nélküli vörös szőnyeges bulizás ideje.

A divatvilág figyelme egész hétvégén a párizsi divathét haute couture bemutatójára és híresebbnél híresebb sztárjaira szegeződött. Köztük volt Taylor Swift kebelbarátnője, Karlie Kloss is, aki Atelier Versace kifutóján lejthetett végig egy nem mindennapi, nagyon merész, nagyon kivágott csodában.

Forrás: AFP/Loic Venance

Egy egész csapat dolgozott azon, hogy ráadják a ruhát, amely a képek tanúsága szerint a legkevésbé sem tűrt meg maga alatt semmiféle fehérneműt, így a divatshowt követő éves amfAR vacsoraestjén is ebben tündökölte végig a modell.

Kim, JLo és Beyoncé még nem unja, mi már igen

Kerek popsi ide vagy oda, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is imádja az áttetsző estélyiket. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször mutassák meg szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen - a Life.hu cikkéért kattints ide!
Bugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--Karlie Kloss félig nadrág, félig szoknya ruhája megvan már?http://www.life.hu/trend/20150514-karlie-kloss-felig-nadrag-felig-szoknya-ruhaja-a-2015-os-cannes-i-filmfesztival-nyitonapjan.htmlA szupermodell a cannes-i filmfesztivál nyitónapjára választotta ezt az alább is látható, nem mindennapi ruhakölteményt.TrendOrigoFeszes poci, ananászos bugyi: Adam Levine neje új szögbőlhttp://www.life.hu/trend/20150704-adem-levine-neje-behati-prinsloo-kulonleges-bugyis-kepet-tett-kozze.htmlBehati Prinsloo, vagyis Adam Levine kis felesége, különleges képet posztolt Instagram oldalára.TrendNorthfotoLeléptek az angyalok - otthagyta a Victoria's Secretet Karlie Kloss és Doutzen Kroeshttp://www.life.hu/trend/20150226-otthagyta-a-victorias-secretet-karlie-kloss-es-doutzen-kroes.htmlJól kezdődik 2015 a fehérneműcég számára: a "veteránnak" számító holland szépség, Doutzen Kroes és a nem is olyan régen angyallá választott Karlie Kloss úgy döntöttek, köszönik, elég volt a Victoria's Secretből.TrendOrigoBugyitapasz: a legjobb trükk Sarka Katátólhttp://www.life.hu/trend/20150703-sarka-katatol-kulcsar-edina-megtanulta-az-attetszo-ruhak-trukket-a-bugyitapaszt.htmlKulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.Trend--Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világothttp://www.life.hu/intim/20141208-taylor-swift-es-karlie-kloss-lehetseges-leszbikus-csokjarol-beszel-most-az-egesz-vilag.htmlBeszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.