Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!

manikűr fesztivál Sziget2015 köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!

Amire szükséged lesz: alaplakk, tetszőleges színű színes körömlakkok, pontozó, nejlontasak (pl. genoterm), fedőlakk

Első lépésként, ahogy már megszokhattad, fesd ki a körmeid alaplakkal. Ha körömerősítőset használsz, az még jobb, hiszen amellett, hogy megvédi a körmeidet a színes lakk okozta elszíneződéstől, még ápolja is azokat.

Az idén kimondottan trendinek számító Negative-Space azaz "negatívtér-manikűrt" (a lakkozás során tetszőleges méretű körömterület festése kimarad) készítjük el, ezért most színt nem kell használni a teljes körömfelületen, ezért azonnal a díszítésre ugorhatunk.

Készíts a kezed ügyébe egy nejlontasakot, amire tegyél a színes lakkokból egy-egy pöttyöt.

Forrás: Esztergályos Viktória

A körömvégektől kezdve, random módon kezdj el pontozni, kisebb-nagyobb, különböző színű pöttyöket készítve.

Forrás: Esztergályos Viktória

Utolsó lépésként fixáld fedőlakkal a munkád, így teszed majd tartóssá és ragyogóan fényessé.

Forrás: Esztergályos Viktória
Forrás: Esztergályos Viktória

Ezzel el is készült a fesztiválmanikűr - ugye, milyen gyors volt? Plusz van még egy jó hírem: mivel nem egy egységes lakkozásról van szó, ezért az esetleges minimális kopás sem olyan feltűnő.

Sminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstockNude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockKészítsd el a tökéletes manikűr-pedikűr kombinációt júniusra!http://www.life.hu/trend/20150608-keszitsd-el-a-tokeletes-manikur-pedikur-kombinaciot-juniusra.htmlIsmét itt a nyár, sorra jönnek a programok: egy kerti parti itt, egy esküvő ott, ezért nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb, de mégis vidám hangulatú manikűr. Mutatjuk is az egyik nyári kedvencünket!TrendOrigoRomantikus francia manikűr májusra - elkészíteni sem nehéz!http://www.life.hu/trend/20150507-romantikus-francia-manikur-majusra.htmlMájusban egyre több gyönyörködnivaló akad a természetben, de azért nem árt, ha valami feldobja a hangulatot munka közben. Fess vidám színű virágmintát a körmeidre, és imádni fogod – mutatjuk is, hogyan csináld!TrendOrigoKöszöntsd a tavaszt egy álomszép pink manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20150407-tavaszi-manikur-pink-szinben-esztergalyos-viktoria-kesziti-el.htmlÁprilisban már mindennél jobban vágyunk az élénk tavaszi színekre, üde árnyalatokra. Öltöztesd a körmeidet is élénk színekbe - mutatunk is egy csodás, pink manikűrt!TrendOrigoSzínpompás manikűr az indián nyár jegyébenhttp://www.life.hu/trend/20140912-manikur-szeptemberre-esztergalyos-viktoria-kormos-segitsegevel-indian-nyari-kormok.htmlVisszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, sárgulnak a falevelek, és a divatban is egyre inkább hódítanak a nyári neonok helyett a meleg sárgák, vörösek, barnák. Ezek a színek a körmökön is jól mutatnak ám!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.