szépségápolás kék szem smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, hogy kék szemed még élénkebb legyen? Kíváncsi vagy, mi az az árnyalat, ami még jobban kiemeli a tekintetedet? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester trükkjeit, és készítsd el te is a legszebb nyári sminket kék szemhez!

A szenvedélyes narancs és a végzetes ciánkék fantasztikusan kiemelik a kék szemet, csak úgy, mint a földszínek, a fréziasárga, a hideg barna, a szürke és a lila különböző árnyalatai, a türkiz, az indigókék és a kobaltkék.

Hódíts napfénynél!

Nappali sminkként érdemes kipróbálnod a narancsot bronzzal párosítva. Szenvedélyes, érzéki a két szín együtt! Pillanatok alatt a legtermészetesebb, napcsókolta hatású lesz a megjelenésed. Kezdd a narancsszínnel! Tedd a szemzugba a mozgó szemhéj egészére és az alsó szempillasorra, majd a bronzszínt satírozd a szemhéj külső széléhez szép átmenettel, hogy a színek fedjék egymást. Ezután élénkítsd a mélyítővonaladat és az alsó szempillasor külső szélét. Megbolondíthatod egy pici levendulalilával a szemzugnál és a szempillatőnél a vibráló hatás érdekében.

Forrás: Thinkstock

Szépen satírozd össze a színeket kontúrmentesen! Szempilláidat érdemes fekete szempillaspirállal festeni, mert a fekete kontrasztot hoz létre, és a színek még kifejezőbbek lesznek együtt. Eszméletlenül világít majd a kék szemed ettől az izgalmas kombinációtól! Jól illik ehhez a szenvedélyes sminkhez a természetes, a lazac vagy akár a korall árnyalatú ajakrúzs.

Legyél a nyári éjszaka királynője!

Ha leszáll az éj, eljön a vadító színátmenet ideje. Készíthetsz egyszerűen is izgalmas szemsminket, ha egy világosabb, türkizzöld és egy ciánkék színnel húzol egy színátmenetes tusvonalat. De lehetsz végzetesen igéző, ha egy finom, füstös hatású sminket kreálsz ezzel a káprázatos színnel. Tegyél egy pici türkizzöldet a szemzugba, majd a ciánkéket satírozd végig a mozgó szemhéjra. Mosd el a kontúrszéleket egy bézs szemhéjpúderrel, majd mélyítsd fent a szempillatövedet egy ultravékony tusvonallal! Az alsó szempillatövedet fekete színnel hangsúlyozd, és emeld ki a vízvonaladat is.

Forrás: Thinkstock

Fantasztikusan kiemeli a szemed színét a ciánkék játéka és ez a szemfestési forma. A szempillákat érdemes extra fekete szempillaspirállal festeni. Fokozhatod a végzetes vonzerődet, ha a szenvedélyes papaja, a friss barack vagy akár a túlfűtött narancs árnyalatú ajakrúzzsal fested ki hozzá ajkaidat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.