Micsoda kebelcsoda! Baukó Éva behajolt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
mell Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva tudja, hogy csináljon a harmincnyolc fokból negyvenet. 

Éva fokozza a forróságot. Merész, dekoltázsos fotóval kedveskedik a férfiaknak a strandról, ahová néhány barátnőjével mentek pancsolni.

Forrás: Instagram/ Baukó Éva

A göndör fürtös egykori valóságshow-hősnő, aki még a konditeremben is napszemüveget visel, nemrég közzétette meztelen fényképeit, hogy ne volt párja tegye meg helyette.

Reklámmodell lett a Down-szindrómás lánybólhttp://www.life.hu/trend/20150707-modell-lett-a-down-szindromas-lanybol.htmlA 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.TrendOrigo4 tipp, amivel óvhatod bőrödet a nyári napsugaraktólhttp://www.life.hu/trend/20150706-napsugar-bor-oregedes-nap-nyar.htmlA következő egyszerű és praktikus tippekkel, valamint a megfelelő, gondos ápolással könnyedén megőrizheted bőröd szépségét és egészséges barnaságát egész nyáron.TrendThinkstockAz megvan, amikor a 40 éves Eva Longoria bikiniben ugrál?http://www.life.hu/trend/20150707-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja-bikiniben-ugral-egy-hajon.htmlA Született feleségek egykori sztárja 40 évesen is kirobbanó formában van! Szó szerint. TrendOrigoEjha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20150706-pamela-jacobs-52-eves-de-20-evesnek-ne-zki.htmlA brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.Trend--Dübörög a szandálszezon - 5 lépésben a gyönyörű lábakérthttp://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-labapolasi-tippek-a-gyonyoru-labakert.htmlImádod a csodaszép szandálokat, a kényelmes, csinos papucsokat? Ugye arra is figyelsz, hogy a lábad szép, ápolt legyen? Ha még nem tetted, most itt az ideje, hogy megfelelően kényeztesd a bőrödet, hiszen te magad is könnyedén elvégezheted a kötelező pedikűrt - mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockKatalin hercegné megvédte stíluskirálynő címéthttp://www.life.hu/trend/20150706-katalin-hercegne-ruhaja-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlKislánya, Sarolta hercegnő keresztelője tulajdonképpen remek alkalom volt arra, hogy megmutassa: még mindig ő Anglia legjobban öltözött asszonya!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.