56 évesen is bomba nő Jamie Lee Curtis - Dekoltázzsal bizonyít

Forrás: Northfoto -
Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül dögösen jelent meg egy rendezvényen Jamie Lee Curtis. Tátva maradt mindenki szája. 

Tony Curtis lánya, Jamie Lee 56 évesen is csúcsformában van. A Comic-Conon jelent meg fekete, hosszú ujjú ruhában, amihez igencsak erős dekoltázs társult.

A színésznő alakja is irigylésre méltó. Íme!

Forrás: Northfoto

Hoppá! Több tízmilliós óra virít Dzsudzsák Balázs csuklójánhttp://www.life.hu/trend/20150713-tobb-tizmillos-ora-virit-dzsudzsak-balazs-csuklojan.htmlA sok híresség mellett a Balaton Soundon bulizott Dzsudzsák Balázs is. Nem volt nehéz kiszúrni a méregdrága órát a kezén.Trend--Az ételfotó már ciki, az új Instagram-hype a kávéhttp://www.life.hu/trend/20150709-kave-fotozas-az-uj-instagram-trend.htmlAz Instagram profilokon túlnyomórészt ételt, italt, cuki kutyákat és macskákakat, illetve jó néhány szelfit láthatunk. Az új őrület ezt mind egyesíti.TrendThinkstockAjajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruhájáthttp://www.life.hu/trend/20150708-snowflake-magyar-enekesno-britney-ruhajaban.htmlEgy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. Trend--Micsoda kebelcsoda! Baukó Éva behajolthttp://www.life.hu/trend/20150707-bauko-eva-dekoltazsa.htmlBaukó Éva tudja, hogy csináljon a harmincnyolc fokból negyvenet. Trend--100 év divatja 2 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150618-igy-valtozott-a-divat-100-ev-alatt.htmlAz 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. Trend--Ilyen bájos Lilu smink nélkül ishttp://www.life.hu/trend/20150612-lilu-smink-nelkul-ilyen-bajos.htmlLilu nagyon jól néz ki akkor is, amikor nem festi ki magát reggel. Ezt fénykép is bizonyítja.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.