Hoppá! Több tízmilliós óra virít Dzsudzsák Balázs csuklóján

karóra Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sok híresség mellett a Balaton Soundon bulizott Dzsudzsák Balázs is. Nem volt nehéz kiszúrni a méregdrága órát a kezén.

A sztárfocistával a Balaton Sound VIP részlegében lehetett összefutni, elegáns, márkás órája pedig bárkinek könnyen szemet szúrhatott.

Utánanéztünk, a márka termékei között nincs olyan, amelyet 15 millió forint alatt meg lehet vásárolni, illetve olyan darab is akad, ami 42 millió forintot kóstál.

Itt megcsodálhatod Dzsudzsák Balázsét, feltehetően EZ a darab az:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Álomszép lábakhoz trendi pedikűr – ilyenek legyenek a körmeid 2015 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20150504-alomszep-labakhoz-trendi-pedikur-ilyen-legyenek-a-kormeid-2015-nyaran.htmlVégre itt van a szandálszezon, ezért nem árt, ha még több figyelmet fordítasz a lábaidra! A rendszeres pedikűrözés mellett maradjon időd a lábkörmeidre is, hiszen nyáron végre lehet bolondozni a színekkel, díszítésekkel, nemcsak a kezeiden. Mutatjuk is, milyen pedikűrt válassz 2015 nyarán.TrendThinkstockGigahátsót villantott a medencepartról Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150713-amber-rose-gigahatsot-villantott-a-medencepartrol.htmlKanye West exe újabb sokkoló képet posztolt Kim Kardashian-féle hátsójáról.Trend--Courtney Stodden festett idomai ellopták a show-t a Comic Con-onhttp://www.life.hu/trend/20150712-courtney-stodden-festett-teste-ellopta-a-show-t-a-comic-con-on.htmlHogy ki is az a Courtney Stodden? Ez szinte most lényegtelen, ám azt a "ruhát", amit a minap viselt Comic Con-on, tényleg érdemes megnézni. TrendOrigoAngliában most mindenki tűzpirosban jár? Katalin ismét divatot diktálhttp://www.life.hu/trend/20150712-angliaban-most-mindenki-tuzpirosban-jar-katalin-ismet-divatot-diktal.htmlEmlékeztek még Katalin hercegnő néhány nappal ezelőtt viselt tűzpiros ruhájára? Biztosan igen, hiszen nagyon ütős darabról van szó, de ma már hiába döntenél amellett, hogy épp ezt szeretnéd, a készletek ugyanis kiürültek. De ez nem az első eset...Trend--Zimány Linda parasztlányban adja elő? Így is csini!http://www.life.hu/trend/20150712-zimany-linda-parasztlanyban-adja-elo-de-igy-is-nagyon-csinos.htmlA modell legutóbb még lila hajjal sokkolt, most pedig kalapban, látszólag egy vidéki farmon készült róla fotó.Trend--Ejha! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet http://www.life.hu/trend/20150707-naomi-campbell-szupermodell-siman-letagadhatna-15-evet.htmlA párductestű szupermodellen nem fog az idő! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.