Tolvai Reni lenyűgözően szép menyasszony lett

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
lagzi esküvő TV2 menyasszony Megasztár Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár győztes énekesnője hófehér álomruhában pózol; vajon esküvő van a láthatáron?

Igaz, Tolvai Reni felhőtlenül boldog párjával, Kállay Saunders Andrással, de még nem tervezik, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Reni egy magazin felkérésére bújt szebbnél szebb menyasszonyi ruhakölteményekbe. Íme, a legszebb darab, ami a kommentelők tetszését is elnyerte:

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

Így veszekszik Reni és András

Az énekesnőre és szerelmére a nagy zaj miatt panaszkodnak a szomszédok: a pár állítólag hangosan veszekszik – részletek a Life.hu cikkében.
Dukai Regina köldökig kivágott ruhában villantott szexi dekoltázsthttp://www.life.hu/trend/20150714-dukai-regina-modell-koldokig-kivagott-dekoltazst-villantott-es-orulten-szexi.htmlA szépséges modell köldökig kivágott ruhájától a lélegzetünk is eláll! Dukai Regina ezúttal egy igazán szexi, nyári szerelésben pózol közösségi oldalán.Trend--Megtaláltuk a legmesésebb fürdőruhát – Sellőnek öltözve lubickolhatszhttp://www.life.hu/trend/20150708-megtalaltuk-a-legmesesebb-furdoruhat-hamarosan-sellonek-oltozve-lubickolhatsz.htmlA csinos Grace Page fogta magát, és sellőjelmezbe bújt, hogy így lubickoljon pazar otthonának medencéjében.Trend--Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigoGyászol a divatvilág! Elhunyt az Ed Hardy híres tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20150715-gyaszol-a-divatvilag-meghalt-az-ed-hardy-hires-tervezoje-christian-audigier.htmlA francia tervező, Christian Audigier 57 éves korában hunyt el rákban.Trend--Így szelfizik az álmos Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20150715-toth-gabi-enekesno-almosan-szelfizett.htmlRajongóit még álmosan és fáradtan is lenyűgözi az énekesnő, aki szelfivel kívánt nekik szép álmokat.TrendOrigoBaukó Éva nagyon furcsa szettben virít - Vajon mire készül?http://www.life.hu/trend/20150714-bauko-eva-rikito-cuccban.htmlBaukó Éva vagy nagyon benne maradt még a fesztiválozásban, vagy valami egészen másért vette fel ezt a nagyon rikító szettet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.