Döbbenetes! Festményekkel a testükön mentek kifutóra a modellek

Viktor&Rolf divattervezés festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holland divattervezőpáros, Viktor&Rolf bekeretezett festményeket alakított át avantgarde ruhákká. Az eredmény eléggé meghökkentő lett.

A művészet hordhatóságával kísérletezett a tervezőpáros, akik Párizsban mutatták be legújabb kollekciójukat. A festmények a show elején a falakat díszítették, majd a modellekkel együtt a tervezők is kiléptek a színfalak mögül és a barokk festményekkel felöltöztették a lányokat. Íme a végeredmény:

Festmények a kifutón Forrás: style.com

Forrás: style.com

Life.hu tipp

Július elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, ITT meg is mutattuk kedvenc darabjainkat!

A hónap színe: a narancssárgahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-honap-szine-a-narancssarga.htmlNyáron a komor színek helyett válassz fehéret és élénk árnyalatokat! Idén hódít a sárga minden fajtája, a napsárga és a citromsárga után pedig most azt mutatjuk meg, hogyan viseld a narancssárga holmikat júliusban!TrendThinkstockKészülődés az álomesküvőre - nézegess képeket Nicky Hilton nagy napjáról!http://www.life.hu/trend/20150712-nicky-hilton-es-james-rothschild-lagzija-sok-foto.htmlPénteken kimondta egymásnak a boldogító igent Nicky Hilton és James Rothschild, azóta pedig elöntötte az internetet sok-sok káprázatos fotó az álompár nagy napjáról. Mutatunk is néhány részletet!Trend--Rita Ora mellei mindent visznek - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rita-ora-katalin-hercegne.htmlA héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!TrendAFPAz otthoni lábápolás veszélyei – Ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-az-otthoni-labapolas-veszelyei.htmlNincs lehangolóbb a nyári, nyitott cipellők szezonjában, mint egy ápolatlan láb. Ha a sminkedre és a frizurádra is odafigyelsz, nem árt, ha a lábadat sem hanyagolod el. Bátran ápolhatod otthon is – most adunk is néhány tippet, hogy mire figyelj, ha nem a pedikűrösre bízod a műveletet. Trend--Pillekönnyű, lenge anyagok idén nyárrahttp://www.life.hu/trend/20150708-pillekonnyu-lenge-anyagok-iden-nyarra.htmlTe is szembesültél azzal az elmúlt hónapokban, hogy beleszerettél egy nyári ruhába, ám amikor "élőben" is láttad, elszörnyedtél, mert az anyaga olyan volt, mint egy búvárruhának? Kétség sem férhet hozzá, ez a stílus hónapok óta hódít, de valljuk be, nyár közepén elég kényelmetlen ez a viselet. De szerencsére azért nem koptak ki a lenge nyári anyagok a divatból - mutatjuk is a kedvenceinket!TrendThinkstockKészítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.