Sarka Kata smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata Balatonföldváron élvezi a nyarat. Bikinis, smink nélküli fotóval kedveskedett a rajongóknak. 

"Na irigykedők, ugye, hogy smink és Photoshop nélkül is verhetetlen a Kata!" - írja egy kommentelő Sarka Kata fotójához, amelyen a csinos anyuka smink nélkül, neonszínű bikiniben látható. Jól is tette, hogy nem sminkelt a nyaralás alatt, hiszen a bőrnek néha szüksége van egy kis pihenésre. Ráadásul a legtöbb rajongója szerint egy ilyen gyönyörű nőnek nincs is szüksége festékre.

Sarka Kata smink nélkül Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Horváth Éva néhány napja megmutatta, hogy fest fáradtan és smink nélkül, ahogy Liptai Claudia is. Várkonyi Andi kislányával szelfizett úgy, hogy nem volt rajta festék, és a világhírű modell, Cara Delevigne is megvillantotta "igazi" arcát.

Így mosd le helyesen a sminket!

A sminklemosás fontos! Nem mindegy, hogyan tisztítod meg az arcodat. Lesd el a Life.hu szépségszakértőjétől, Csobot Adéltól, hogyan érdemes megszabadulni a festéktől. Íme, a videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.