Új frizurát villantott a gyönyörű Kiss Ramóna

frizura Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatási szünetre megy a Barátok közt, így most a szereplőknek egy icipici időre módjukban áll változtatni a külsejükön. Kiss Rami rögtön fodrászhoz sietett. 

Azt persze a Facebookra posztolt fotóból még nem tudjuk, milyen lesz a végeredmény, de abban biztosak vagyunk, hogy Ramónának az is jól fog állni. És persze, akkor sem tévedünk nagyot, ha már most megtippeljük: A Barátok közt Zsófija hamarosan az új frizurájával is megmutatja magát.

Forrás:Kiss Ramóna/Facebook

Megdöbbentő felvétel került elő - Így nézett ki évekkel ezelőtt szőkén Voksán Virághttp://www.life.hu/trend/20150716-szoke-volt-evekkel-ezelott-voksan-virag.htmlVoksán Virág bevallotta, nem szereti a sok-sok évvel ezelőtt készült képeit. Az egyik legdekoratívabb magyar celeb akkoriban szőke hajat viselt, no és még a száját sem érte szilikon. Trend--Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoModellversenyen indul Kiszel Tünde kislányahttp://www.life.hu/trend/20150517-modellversenyen-indul-kiszel-tunde-kislanya-donatella.htmlÉdesanyja nyomdokaiba lép Hunyadi Donatella. A nyurga kamaszlány modellkedni szeretne, az egyik ügynökség felhívásában peig szavazni is lehet rá. TrendOrigoBizarr! Kigyúrt izmokat villantana az emberi Barbie-ként elhíresült modellhttp://www.life.hu/trend/20150516-kigyurt-izmokat-villantott-az-emberi-barbie-kent-elhiresult-modell-valeria-lukjanova.htmlValeria Lukjanova az Instagramjára töltötte fel új fotósorozatát. Ami azért olyan nagyon nem különbözik a régiektől..TrendNorthfotoHatalmas vita Hódi Pamela Facebookján - Szavazz te is!http://www.life.hu/trend/20150420-hatalmas-vita-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-facebookjan.htmlAhogy kislányának édesapja, Berki Krisztián, úgy Hódi Pamela is megosztó személyiség. Vannak, akik odavannak érte, és konkrétan lehülyézik exét, hogy szakított vele, mások pedig élesen bírálják. Ezúttal azonban nem szerelmi életével került a középpontba...TrendOrigoCserpes Laura nagyon lila: "Ma bolond vagyok"http://www.life.hu/trend/20150507-cserpes-laura-lila-sminkes-kepet-posztolt-instagramjara.htmlCserpes Laura Instagramját nézegetve sajnos újabb fotót nem találtunk róla és Berki Krisztiánról, de azért ennek ellenére is volt látnivaló.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.