Catherine Zeta-Jones színésznő Spanyolország shopping
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hollywoodi szépség megmutatta, hogyan is néz ki egy igazi csajos kiruccanás a városban.

A 45 éves színésznő még mindig meseszép, és bártan letagadhatna pár évet. A sztár az édesanyjával, és lányával, Carys Zetával sétálgatott Spanyolországban, ahol igencsak sikerült bevásárolniuk. A kommentelők közül többen meg is jegyezték, hogy a színésznő fantasztikusan néz ki.

Forrás: Instagram/catherinezetajones
Smink nélkül szelfizett Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20150717-heidi-klum-smink-nelkul-szelfizett-a-rajongoinak.htmlHeidi Klum úgy döntött, hogy megmutatja magát make-up mentesen a rajongóinak a hivatalos Instagram-oldalán. Trend--Aláírta élete első modellszerződését Cindy Crawford lányahttp://www.life.hu/trend/20150716-cindy-crawford-13-eves-lanya-az-anyja-nyomdokaiba-lepett.htmlA 13 éves Kaia Gerber a múlt héten leszerződött az IMG Modells ügynökséggel. Úgy tűnik, tényleg édesanyja nyomdokaiba lépett.Trend--Micsoda nő! Catherine Zeta-Jones 45 évesen is meseszéphttp://www.life.hu/trend/20150709-catherine-zeta-jones-szineszno-45-evesen-is-meseszep.htmlAz új Marvel film, az Ant-Man premierjén jelent meg a gyönyörű színésznő, aki tündökletesen nézett ki csillogó, lábait megvillantó ruhájában.Trend--Tom Hanks ellátogatott a Terror házába - Meghatották a látottak!http://www.life.hu/news/20150717-tom-hanks-a-terror-haza-vendege-volt-ahol-ledobbent-a-latottakon.htmlMagyarországi tartózkodása alatt a világhírű színész ellátogatott a Terror háza múzeumba is, ahol szinte ledöbbent a látottakon.News--Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhozhttp://www.life.hu/news/20150717-bobbi-kristina-brown-hospice-kozpontjahoz-halottaskocsi-erkezett.htmlSajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.News--Fúj! Két végén égeti Miley Cyrus és kebelbarátnője...http://www.life.hu/news/20150717-miley-cyrus-es-kebelbaratnoje-stella-maxwell-ellatogatott-disneylandbe.htmlA botrányhős énekesnő és barinője, Stella Maxwell modell ellátogattak Disneylandbe, ahol gusztustalankodtak egy kicsit. Nem is kicsit, nagyon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.