Smink nélkül a legszebb Gisele Bündchen

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen -
Gisele Bündchen smink nélkül idill gyönyörű összhang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell olyan bájos képet posztolt magáról, hogy azt kell mondanunk: Gisele smink nélkül, a természetben kirándulva a leggyönyörűbb.

A híresség, aki nemrég búcsút mondott a kifutóknak, elbűvölő fotón mutatta meg, mennyire összhangban van a természettel. Az idilli képen smink nélkül mosolyog ránk a kockahasú modell, aki szívesen pózol saját fehérneműiben. Szerintünk ez a természetesség szuper jól áll Gisele-nek.

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen

35 éves a világ legjobban kereső modellje

Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A 35 éves szupermodellnek összeszedtük néhány nagy pillanatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.