Lesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller

Forrás: AFP/Jason Merritt -
lesifotók színésznő Sienna Miller melltartó smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.

A Szerelem határai és az Alfie csinos színésznője, aki egyébként gyönyörű, ezúttal nem sokat foglalkozott a külsejével, mielőtt utcára lépett. Elképzelhető, hogy azért fest ennyire lestrapáltan a színésznő, mert a napokban bontotta fel eljegyzését vőlegényével, Tom Sturridge-el. Mindenesetre átgondolhatta volna az outfitjét, mielőtt nyilvánosan mutatkozik: egy melltartó és némi smink nagyon hiányzik... A fotókat ITT nézheted meg.

Sienna Miller Forrás: AFP/Jason Merritt

Sienna szülei még kiskorában elváltak, a gyermekek édesanyjukkal Londonba költöztek. Siennat édesanyja egy bentlakásos iskolába küldte, Surrey-be, ahol a lány ügyesen megtalálta a kiskapukat, ivott, elcsábította a kertészt, de ugyanebben az időben kezdett vonzódni a művészetek felé is. A középiskola befejezése után Sienna visszaköltözött szülővárosába, New York-ba, színészetet tanult és több színpadi szerepet is kapott. Pár év után Sienna visszatért Londonba, ahol felfedezték tehetségét, kisebb szerepek után az Alfie című filmben debütált. A film forgatása alatt Sienna beleszeretett partnerébe, Jude Law-ba, és miután a színész elvált Sadie Frost-tól 2004 végén megkérte Sienna kezét, de nem házasodtak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.