Jöhetne még egy kis izgalom, Sandra! 51 éves lett a világsztár

színésznő Sandra Bullock vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha azt gondoljuk, az életünket is elunjuk Sandra Bullock vörös szőnyeges szettjei láttán: hiába van jó alakja, szép haja, kedves mosolya, a stílus egyszerűen hiányzik belőle. Valahogy sosem az igazi az összkép. Talán azért, mert ő valószínűleg tényleg az az egyszerű, kedves lány a szomszédból, akit minden más jobban foglalkoztat, mint az öltözködés. Sandra Bullock ma 51 éves, és ugyan mi még várjuk tőle a Julianne Moore-féle pálfordulást, ám addig is megmutatjuk, hogyan alakult az öltözködése az utóbbi években.

Így festett Sandra 16 éve, 1999-ben a VH-1/Vogue Fashion Awards divatshow-n.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Hosszú ujjú, felült zárt miniruha és rémes cipellő - Sandra 2000-ben még nagyon nem érezte ezt a stílus dolgot.

Forrás: AFP/Vince Bucci

Ahogy 2002-ben, Cannes-ban sem:

Forrás: AFP/Olivier Laban-Mattei

Ahol leginkább egy fiatal elsőbálozóra hasonlított.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A 2006-os velencei filmfesztiválon viselt szettjében szinte minden öregítette őt: a ruha fazonja, színe, a frizura.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Sőt, ebben az évben még egy hagymaruhával is sokkolta a rajongókat.

Forrás: AFP/Hector Mata

De volt, hogy a fazont kiválóan eltalálta, és bár a szín nem az igazi, ez a 2007-ben viselt empire szabású ruha remekül állt neki.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

2010-ben Sandra megkapta első Oscar-díját, amit egy ezüst Marchesa ruhában vett át. Látszik, hogy sokat készült a nagy napra - tetőtől talpig mesésen festett!

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Egy évvel később a Golden Globe-on királylánynak öltözött, de mi a frufrut nem tudjuk hová tenni...

Forrás: AFP/David Mcnew

Úgy látszik, Sandra mindig az Oscarra gyúr - 2012-ben is egy Marchesa ruhát választott, ez azonban nemcsak erősítette, de öregítette is a színésznőt.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Sandrának viszont nagyon jól fekszenek a nadrágos kreációk - ezt 2013-ben be is bizonyította!

Forrás: AFP/Ethan Miller

Még ugyanebben az évben, Cannes-ban tűzpirosban hódított - kifejezetten jól áll neki ez a szín!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

És a piros rúzs is szuperjól illik hozzá!

Forrás: AFP

De nézzétek csak, mi történik, ha nem a megfelelő árnyalatú rúzsra voksol!

Forrás: AFP

Viszont a kék tagadhatatlanul az ő színe.

Forrás: AFP

De idén kétségkívül ezzel a szettel hódított mindenhol - a cipője világbajnok!

Forrás: AFP

A legszebb nyári sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstockShirley Temple ikonikus piros pöttyös ruhája 75 ezer dollárért kelt elhttp://www.life.hu/trend/20150715-shirley-temple-piros-pottyos-ruhaja-75-ezer-dollarert-kelt-el.htmlShirley Temple piros pöttyös ruhája, amelyet egy 1934-ben forgatott filmben viselt a gyereksztár, 75 ezer dollárért (21 millió forintért) kelt el egy Kansas Cityben rendezett árverésen.Trend--Ekkora dekoltázst még soha nem láttunk! Alig győzte takargatni magát Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20150715-ekkora-dekoltazst-meg-soha-nem-lattunk-alig-gyozte-takargatni-magat-kendall-jenner.htmlA villantásmániás Kardashian-lányok legújabb sokkoló szettjét Kendall Jenner prezentálta. Még a szavunk is elállt tőle.Trend--10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálrólhttp://www.life.hu/trend/20150716-190-alkalommal-rendezik-meg-balatonfureden-az-anna-balt.htmlIdén július 25-én 190. alkalommal rendezik meg Balatonfüreden az Anna-bált, ami visszahozza a régi idők hamisítatlan báli hangulatát. Íme 10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálról. Trend--A hónap színe: a narancssárgahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-honap-szine-a-narancssarga.htmlNyáron a komor színek helyett válassz fehéret és élénk árnyalatokat! Idén hódít a sárga minden fajtája, a napsárga és a citromsárga után pedig most azt mutatjuk meg, hogyan viseld a narancssárga holmikat júliusban!TrendThinkstockLábápolás otthon, fillérekből: készíts el mindent otthon te magad! http://www.life.hu/trend/20150522-isteni-labkremek-labfurdok-hazilag.htmlJó dolog kozmetikushoz, fodrászhoz járni, de legalább ennyire élvezetes néha egy csajos estét tartani otthon. Ehhez pedig nem is kell társaság, csak némi szépségápolási holmi és egy jó könyv. Nyáron pedig mi lehetne aktuálisabb, mint egy kellemes, pihentető lábfürdő, egy kis radírozás és egy isteni krém a puha, ápolt talpakért? Otthon is elkészítheted ezeket a finomságokat, mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.