Ki volt a legdögösebb Bond-lány az elmúlt 20 évből? Megmutatjuk!

Sophie Marceau Monica Bellucci Halle Berry James Bond Teri Hatcher Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben kerül mozikba az új James Bond, aminek a napokban ki is jött az előzetese. Vélhetően a férfiak a szokottnál is jobban várják a macsómozit: Bond-lány lesz ugyanis a hiperdögös Monica Belluci és az őrülten szexi Léa Seydoux. Ez a duó egészen biztosan legendás lesz a Bond-lányok történelmében, de azért lássuk, kikkel kell felvenniük a versenyt az utóbbi 20 évből.  

A Bond-lányokra sosem lehetett panasz, hiszen náluk alapkövetelmény a tökéletes alak, a szép arc, az erős szexuális kisugárzás. A film készítői megválogatják, kire bízzák a női főszerepeket, számtalanszor láthattunk már világsztárokat és kevésbé ismert színésznőket is a 007-es oldalán. Kevés kivétellel szinte minden filmben megvan a jó és a gonosz hősnő - mutatjuk is, kik járták meg Mr. Bond ágyát az utóbbi 20 évben.

/1507/_k_a_2015728151320

Szerinted ki a legdögösebb Bond-csaj?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.