Elképesztő átalakulás: Lilu rövid hajra váltott - Fotó!

Vajna Timi frizura Lilu rövid haj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető könnyed frizurára cserélte hosszú fürtjeit. 

A kánikulában a sztárok előszeretettel válnak meg hajkoronájuktól. Csütörtök reggel Vajna Timi mutatta meg vállig érő haját, most pedig Lilu villantott hasonlót.

Forrás: Facebook/Lilu

„Ezer éve nem volt ilyen rövid hajam" – írta a kép mellé Lilu.

Kulcsár Edina még fáradtan is ultraszexi http://www.life.hu/trend/20150723-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-faradtan-is-gyonyoru-a-szepseg-nehezen-viselte-a-kanikulat.htmlA szépségkirálynő nehezen viseli a megterhelő kánikulát, ezt pedig egy hihetetlenül szexi képpel adta a világ tudtára.Trend--Meztelen nők mutatták meg, milyen az igazi amerikai szépséghttp://www.life.hu/trend/20150723-meztelen-nok-mutattak-meg-milyen-az-amerikai-szepseg.htmlEgy fotós, Carey Fruth mindenféle korú, súlyú, alakú és bőrszínű nőt válogatott össze az „Amerikai szépség” című fotósorozatához. Az eredmény pedig szuper lett.Trend--5 tipikus hiba, amit minden nő elkövet a fodrásználhttp://www.life.hu/trend/20150721-5-tipikus-hiba-amit-minden-no-elkovet-a-fodrasznal-tokeletes-hajvagas-vilagnapja.htmlMég mindig keresed a tökéletes színt, fazont, és úgy érzed, valahogy sosem lesz az igazi a frizurád? Régen voltál már igazán elégedett a tincseiddel? Egy jó haj mindig az ápoltság szimbóluma, és amennyire könnyen feldobja, olyan könnyen tönkre is teheti az összképet. A tökéletes hajvágás világnapja alkalmából a Life.hu mesterfodrásza, Vadon Zoltán segítségével összeszedtük azokat a tipikus hibákat, amiket hajlamosak vagyunk elkövetni a szalonokban. TrendOrigoVajna Timi külseje teljesen megváltozott: levágatta hosszú fürtjeithttp://www.life.hu/trend/20150723-vajna-timi-andy-vajna-felesege-levagatta-hosszu-furtjeit-es-valig-ero-hajra-valtott-zsidro-tamas.htmlRövid, vállig érő hajra váltott Andy Vajna felesége, akit egy sztárfodrász vett kezelésbe.Trend--Ejha! Tolvai Reni erős sminkben edzhttp://www.life.hu/trend/20150722-tolvai-reni-megasztar-gyozetes-enekesno-eros-sminkben-edzet.htmlA Megasztár győztese nagyon kirittyentette magát az edzéshez: a hatalmas kánikulában kifestett szemekkel és rúzsba olvadva mozgott.Trend--Sarka Kata őrülten dögös nyári ruciban pózolthttp://www.life.hu/trend/20150717-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-orulten-dogos-nyari-ruciban-pozolt.htmlPénteki szelfivel lepte meg rajongóit Sarka Kata, aki megmutatta legújabb ruhaszerzeményét. Jól fog jönni a hőségben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.