dekoltázs eltorzult arc smink Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltorzult arccal, vastagon rajzolt és strasszokkal díszített szemöldökkel, no meg mély dekoltázzsal pózolt legújabb képén Lady Gaga. Az énekesnő szinte felismerhetetlen a fotón.

Szinte sokkot kaptunk a botrányhős énekesnő legújabb fotójától, melyen olyan, mintha egy transzvesztita-show fellépője lenne. Erős sminkje alól szinte alig ismerhetőek fel a vonásai, a feketével megrajzolt és strassz kövekkel kirakott szemöldökére pedig alig találunk szavakat! Mi lett veled, Lady Gaga?

Forrás: Instagram/ Lady Gaga

El sem hinnéd, ki kért stílustanácsot Liptai Claudiától!http://www.life.hu/trend/20150726-liptai-claudiatol-a-tv2-musorvezetojetol-kertek-stliustanacsot.htmlA mindig hihetetlenül szexi Liptai Claudia kinézete irigylésre méltó, így nem is csoda, hogy sokan kérnek stílustanácsokat tőle. TrendOrigoÍme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.Trend--Alul semmi? A 49 éves Cindy Crawford egy szál férfiingben hódíthttp://www.life.hu/trend/20150720-a-49-eves-cindy-crawford-szupermodell-egy-szal-ferfiingben-hodit.htmlA 49 évesen is hihetetlenül dögös szupermodellel egyszerűen nem tudunk betelni! Most egy szál férfiingben mutatta meg bájait.TrendOrigoReese Witherspoon a legstílusosabb hollywoodi sztármami - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150721-reese-witherspoon-hollywoodi-sztar-anyuka-nagyon-stilusos-szettben.htmlReese Witherspoon megjelenése mindig kifogástalan, ha divatról van szó, a hollywoodi színésznő nem szokott mellényúlni. TrendOrigoModell lesz Berki Krisztián kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150626-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-modellkedni-fog.htmlElső modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. Trend--Így még nem láthattad a dögös színésznőt - Sofia Vergara új oldalát mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20150622-sofia-vergara-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze.htmlA csodaszép latin színésznő gondolt egy merészet, és egészen új oldalát mutatta meg Instagram oldalán.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.