A legszebb nyári smink zöld szemhez

Forrás: Thinkstock -
smink zöld szem Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!

Ha a különleges, macskaszemű nők közé tartozol, erősítsd, fokozd az izgalmat. Ne elégedj meg a szimpla dolgokkal, legyél fenséges!

Fantasztikusan jól áll neked a barack, a bézs, a kagylóhéj, a kávébarna, a réz, a szürke, a terrakotta, a türkizzöld,

a sötét smaragd, a lime, a pasztellzöld, a földszínek, a levendula, a pink, a rózsaszín, valamint a mélyebb bordós, illetve a hideg lilák. Ha a szemszínedet szeretnéd még előnyösebben megcsillogtatni, válassz alkalomhoz illően!

Forrás: Thinkstock

Nyári, nappali sminkhez elegendő, ha feldobod magad egy kis "tejeskávéval".

A mozgó szemhéjra tegyél egy kis bézs árnyalatot, majd kintről befelé haladva egy kávébarna színt satírozz úgy, hogy a két szín fedje egymást, így létrejön a találkozásuknál egy lágy, tejeskávé árnyalat. Mélyítsd a szempillatövet vékonyan egy kis feketével, így még hangsúlyosabb lesz a szemszíned. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki. Jól passzol ehhez a sminkhez egy barackos vagy lazacos árnyalatú ajakrúzs.

A naplemente fényében, este ragyogjon a szemed a réz és terrakotta színeiben, tündökölj vadmacskaként!

Satírozd a rezes árnyalatot a mozgó szemhéjadra, majd tedd az alsó szempillatőhöz is végig. A terrakotta fenséges árnyalatát satírozd szép átmenettel a mélyítővonalra és egy picit a szem külső sarkához. Fokozd a szenvedélyes hatást egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláidat fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg. Ajkad érzékiségét hangsúlyozhatod egy rezes narancs vagy aranyló piros árnyalatú ajakrúzzsal. Kalandra fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.