Hatalmas botrány: Kiskorú lányt vetkőztetett a Dior

Forrás: AFP/Francois Guillot -
fashion week átlátszó ruha kifutó Párizs vetkőzés Dior Sofia Mechetner show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az izraeli Sofia Mechetner egy földig érő, mellbimbóit látni engedő ruhában lejtett végig a divatmárka párizsi show-ján.

Hatalmas botrányt kavart a Dior 2016 tavaszi-nyári kollekciójának párizsi divatshow-ján a mindössze 14 éves Sofia Mechetner, akit a márka egy szál földig érő, átlátszó ruhában küldött a kifutóra.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Bár a kritikusok azonnal támadni kezdték a divatcéget, mivel még mindig kórosan sovány és kiskorú modelleket szerepeltet, a fiatal lánynak egyértelműen megérte a dolog: 2 évre szóló szerződést írt alá a márkával nagyjából 74 millió forintot érő gázsiért.

Máris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?http://www.life.hu/news/20150718-gigi-hadid-es-joe-jonas-furcsa-kepet-posztoltak-ki-kozossegi-oldalukra.htmlAlig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.News--Hihetetlen! 40-nek néz ki a most 60 éves szupermodellhttp://www.life.hu/drlife/20150726-iman-a-szupermodell-hatvan-eves-de-negyvennek-nez-ki.htmlTe megmondanád a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, Imanról, hogy már hatvan éves? Dr. LifeOrigoBotrány! Az Instagram betiltotta a plus size modellek kedvenc hashtagjéthttp://www.life.hu/news/20150720-az-instagram-betiltotta-a-plus-size-modellek-kedvenc-hashtagjet.htmlNem kereshetsz többé a #curvy hashtagre Instagrammon. Azaz kereshetsz, de már semmit nem fogsz rá találni, ugyanis betiltották. NewsOrigoÍgy néznek ki a mindig szexi modellek Photoshop nélkül! http://www.life.hu/trend/20150722-photoshop-nelkul-pozolnak-egy-fehernemukampanyban-a-modellek.htmlEgy ruhagyártó cég úgy döntött, hogy elég a tökéletes és túlretusált fotókból, és megmutatja a meztelen valóságot.TrendOrigoMerész bikiniben ünnepelte születésnapját a fürdőruhamodellhttp://www.life.hu/trend/20150716-natasha-oakley-a-szuletesnapjat-is-bikiniben-unnepelte.htmlAz immár 25 éves Natasha Oakley még a születésnapján sem vált meg a ruhadarabtól, amelynek álommelóját is köszönheti.TrendOrigoDukai Regina kocsija megadta magát - A modell lazán megoldotta: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150720-dukai-regina-biciklire-cserelte-az-autojat.htmlNincs is rosszabb annál, ha zsúfolt napunk van, és a tetejében valami még közbe is jön. Regina is így járt, akinek az autója megadta magát a nagy rohanás közepette.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.