A medence szélén pihenteti méretes melleit Chrissy Teigen

Forrás: Instagram/ Chrissy Teigen -
medence mell Chrissy Teigen Nyár John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Legend modell felesége újabb dögös nyaralós fotót posztolt Olaszországból.

Nemrég a fenekén és hosszú combjain ámultunk, most végre megérkeztek Chrissy Teigen mellei is. A férjét pucéran kiposztoló híresség festői környezetben élvezi a nyarat: háttérben a hegyek, előtérben a csillogóan kék víz, igaz „csak” egy medence víze.

Forrás: Instagram/ Chrissy Teigen

Mi mindenesetre szívesen csobbannánk itt egyet!

Így lett Legend neje minden nő legjobb barátnője

Egyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell ezzel az egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes.

Törökülésben ülve fotózta le a combjait, és büszkén vállalta, hogy neki is vannak striái, ahogy a legtöbb nőnek. Mi csak annyit tudunk hozzáfűzni Mrs. Legend képéhez, hogy Chrissy forever!
Hűha! Alig ismertünk rá Lilurahttp://www.life.hu/trend/20150728-lilu-a-boden-tonal-pozolt-napszemuvegben-es-ananaszos-pulcsiban.htmlA meseszép Boden-tótól posztolt szelfit az Instagram-oldalára a műsorvezető, akit hirtelen meg sem ismertünk a fotón.Trend--Az alsónadrágos Calvin Harris felrobbantja az internetethttp://www.life.hu/trend/20150728-calvin-harris-dj-ujra-alsonadragra-levetkozott-az-armaninak.htmlA híres dj újra igent mondott az Armani felkérésére, így a legújabb kampányukban is őt láthatjuk egy szál alsónadrágban pózolni – ahogy annak idején David Beckhamet.Trend--Hatalmas sztár lett a bombázó golfozónő: Tényleg őrülten szexi!http://www.life.hu/trend/20150728-paige-spiranac-szexi-golfozono-instagram-sztar-lett.htmlBár Paige Spiranac nem kért a szexszimbólumlétből, csinos külsejének hála azonban mára az egész világ ismeri és rajongásig szereti a fiatal golfozónőt.TrendOrigoHódi Pamelát jól megdolgozták - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150727-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-kozmetikushoz-ment-es-megszepult.htmlSzépségszalonban töltötte a délelőttöt Pamela és kislánya, Natasa Zselyke - a hölgyek gyors szépségkúrán vettek részt.Trend--Jennifer Lopez 46 évesen is elképesztően dögös fürdőruhában!http://www.life.hu/trend/20150727-jennifer-lopez-46-evesen-is-fantasztikusan-nez-ki.htmlA gyönyörű énekesnő egy jachton szülinapozott a hétvégén. A sztár bátran letagadhatna pár évet, fantasztkius alakját bárki megirigyelhetné.TrendOrigoÍgy fest Zimány Linda smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150727-zimany-linda-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlA 29 éves celebnő Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.