Összeöltözött Katalin hercegné és Vilmos herceg

Forrás: AFP/Luke Macgregor -
egyforma Katalin hercegnő pulóver Katalin hercegné öltözködés Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanolyan sötétkék pulóvert húzott magára Cambridge hercege és hercegnéje egy vitorlás rendezvényen.

A rossz idő sem tántoríthatta el attól Katalin hercegnét és Vilmos herceget, hogy részt vegyenek az Amerikai Kupa 2015-ös vitorlásversenyén Portsmouthban.

Forrás: AFP/Luke Macgregor

Hatalmas széllökések ide vagy oda, a brit hercegi pár remekül érezte magát az eseményen, ahol egy vitorlás szimulátort is kipróbáltak, a hideg idő ellen pedig egyforma, sötétkék pulóverrel védekeztek. Így festettek hátulról:

Forrás: AFP/Luke Macgregor

Hát nem helyesek?

György herceg kapja a legkülönlegesebb szülinapi ajándékothttp://www.life.hu/csalad/20150716-gyorgy-herceg-masodik-szuletesnapjara-kulonleges-ajandekot-kap.htmlA kis György herceg második születésnapja alkalmából nagyon különleges meglepetéssel készül a család. Család--Tálcán kínálják Vilmost a terroristáknak: Veszélyben a herceg életehttp://www.life.hu/news/20150727-vilmos-herceg-elete-veszelyben-lehet.htmlVilmos herceg egy ideje újra mentőhelikopter-pilótaként dolgozik, de most nem áll a katonaság védelme alatt, így terrorista veszélynek van kitéve.News--Ciki! Így káromkodik Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20150714-fulop-herceg-elkaromkodta-magat-fenykepezes-kozben.htmlErzsébet királynő férje híresen nehezen tudja palástolni érzéseit. Ezúttal a türelmét veszítette el, ezért csúszott ki a száján az a bizonyos csúnya szó.News--Vetélytársa akadt György hercegnek! Itt az újabb királyi bébi!http://www.life.hu/csalad/20150727-madeleine-sved-hercegno-megmutatta-ujszulott-kisfiat.htmlJúnius 15-én született meg a svéd hercegnő, Madeleine második gyereke. A kisfiút most a nagyközönségnek is bemutatták.Család--A herceg eltitkolt lánya először beszél az apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20150723-albert-herceg-eltitkolt-lanya-eloszor-beszel-az-apjarol.htmlJazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. Család--Így még biztosan nem láthattad Lady Gagát! http://www.life.hu/trend/20150726-lady-gaga-meresz-sminkben-es-hatalmas-dekoltazzsal-pozolt.htmlEltorzult arccal, vastagon rajzolt és strasszokkal díszített szemöldökkel, no meg mély dekoltázzsal pózolt legújabb képén Lady Gaga. Az énekesnő szinte felismerhetetlen a fotón.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.