Vajna Timi luxusnapszemcsije ma mindent visz - Fotó!

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi fashion week extrém napszemüveg Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi divatdiktátor lett Andy Vajna felesége, aki megmutatta, milyen a jelenlegi napszemüvegdivat.

A menő napszemüveget az egyik legnagyobb divatmárka dobta piacra, Vajna Timi pedig szinte azonnal beszerzett belőle egyet. A filmes mogul, Andy Vajna feleségének nagyon jól áll a tükrös lencse, amiben még önmagát is nézegetni tudja, ha éppen beborul az ég.

Forrás: Instagram/Vajna Timi
A legszebb nyári smink zöld szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150727-sminktrukkok-a-legszebb-nyari-smink-zold-szemhez.htmlOlyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockBugyi nélkül tornagyakorlatozik a modell a Fabulous címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150731-chloey-madeley-dogos-testu-meztelen-cimlaplany.htmlA brit tévés és modell, Chloe Madeley, aki az alakformálás elkötelezett híve, címlapon pózol – de még hogy!Trend--Valóban készen áll a világ a Victoria's Secret plus-size modelljeire?http://www.life.hu/trend/20150730-plus-size-modelleket-szeretne-latni-elsa-hosk-es-jac-jagaciak-a-victorias-secret-kifutojan.htmlA fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?Trend--Szupernő lett Cserpes Laurahttp://www.life.hu/trend/20150730-cserpes-laura-enekesno-szuperno-lett-es-kedvenc-mesehoset-vette-magara.htmlBerki Krisztián exe nem adja alább, szupernőnek állt - ezt pedig egy mókás pólóval jelezte.Trend--Újra régi fényében tündököl Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150729-liptai-claudia-a-tv2-az-50-millios-jatszma-musorvezetoje-megmutatta-dogos-munkaruhajat.htmlA TV2 műsorvezetője bombaformában állt munkába, hiszen új kihívás elé néz a csatornánál.Trend--Most bárki beleshet Zséda és Gigi gardróbjábahttp://www.life.hu/trend/20150728-zseda-enekesno-es-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-divatdiktatornak-allt.htmlRadics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.