színésznő-modell szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem telhet el nap Emily Ratajkowski szuperszexi fotói nélkül. Ezúttal a GQ magazinnak állt modellt a szépség, és kendőzetlenül mesélt a szexualitásról is. 

A 24 éves modellből lett színésznő, akinek adottságai állítólag Ben Affleck-et sem hagyták hidegen,elárulta, nem zavarja, hogy a külseje miatt van ennyi rajongója. Nem bánja, ha állandóan a szexualitással kapcsolatos jelzőkkel illetik, de ezt beismeri, most már nem vállalna meztelenkedős jeleneteket.

Forrás: GQ magazine

A vele készült interjúban Emily hozzátette, ha valaki rákeres a nevére, az többnyire csak szexi cikkeket talál róla, pedig ő most épp olyan szerepekre vágyik, ahol egy kevésbé szép karaktert kellene megformálnia. Szerinte időbe telik, amíg a rendezőket is meggyőzi arról, hogy több van benne, mint ami látszik, de nem adja fel: hosszú időre tervez Hollywoodban.

Világsztárok, amikor koszorúslánynak állnakhttp://www.life.hu/trend/20150727-vilagsztar-koszoruslanyok-ki-a-legszebb.htmlMit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint Rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!TrendOrigoA Baldwin-lányok elfoglalták a vörös szőnyeget - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150731-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-hilaria-es-ireland-baldwin-eva-mendes.htmlAbszolút uborkaszezon van Hollywoodban is, de szerencsére ott vannak a Baldwin-lányok, akik bármikor fel tudják dobni a vörös szőnyeget. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigoFurcsa szerelésben napozik Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150801-rihanna-enekesno-sarga-bikiniben-es-rengeteg-ekszerben-napozik.htmlAz énekesnő az Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival, hogyan élvezi a napsütést.Trend--Madonna lánya szörnyű hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20150801-madonna-enekesno-tinedzser-lanya-lourdes-szornyu-lila-hajszinre-valtott.htmlLourdes igazi vadóc tinédzser, de ezúttal túl messzire ment.Trend--Minden idők legrosszabb esküvői tanácsaihttp://www.life.hu/trend/20150731-minden-idok-legrosszabb-eskuvoi-tanacsai.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek minden idők legrosszabb esküvői tanácsai, amiket semmiképp sem érdemes megfogadnod. TrendOrigoA fotó, amely bizonyítja, hogy Jennifer Lopez nem öregszikhttp://www.life.hu/trend/20150731-jennifer-lopez-15-evvel-ezelotti-fenykepet-posztolt-magarol.htmlA díva saját képmegosztó oldalán nosztalgiázott, milyen is volt a W magazin címlapján szerepelni 15 évvel ezelőtt. Nekünk pedig már csak egyetlen kérdésünk maradt: hogy a fenébe csinálja?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.