Újabb borzalmas cipőt tett magáévá Lady Gaga

Forrás: NORTHFOTO -
fehérnemű extrém cipő Lady Gaga magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns énekesnő kebléhez szorítva örült új szerzeményének, ami nálunk kiütötte a biztosítékot.

A trendcsodával egy száll fehérneműben pózolt otthona teraszán Lady Gaga. Azt értjük, hogy alacsony és kellenek a centik, de lehetne ezt stílusosabban, nőiesebben elérni? Abban meg csak reménykedni tudunk, hogy nem egy szerencsétlen kígyót nyúztak meg, hogy az énekesnőnek látványos cipellője legyen.

Forrás: NORTHFOTO
Világsztárok, amikor koszorúslánynak állnakhttp://www.life.hu/trend/20150727-vilagsztar-koszoruslanyok-ki-a-legszebb.htmlMit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint Rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!TrendOrigoEmily Ratajkowski lenne "a csúnya lány"http://www.life.hu/trend/20150802-emily-ratajkowski-nagyon-elvezi-hogy-mindenki-a-labai-elott-hever.htmlNem telhet el nap Emily Ratajkowski szuperszexi fotói nélkül. Ezúttal a GQ magazinnak állt modellt a szépség, és kendőzetlenül mesélt a szexualitásról is. TrendOrigoIlyen egy igazi tündérmese: álomszép volt Beatrice Borromeo és Pierre Casiraghi második esküvőjehttp://www.life.hu/trend/20150802-ilyen-egy-igazi-tundermese-alomszep-volt-beatrice-borromeo-es-pierre-casiraghi-masodik-eskuvoje.htmlBeatrice Borromeo és Pierre Casiraghi a múlt héten tartotta a polgári szertartást, most szombaton pedig lezajlott a templomi esküvő is. TrendÍgy még biztosan nem láthattad Elizabeth Hurley-thttp://www.life.hu/trend/20150801-elizabeth-hurley-szineszno-melyen-dekoltalt-ruhaban-es-kalapban-vezet-autot.htmlAnglia egy fiktív uralkodóját alakítja legújabb filmjében Elizabeth Hurley, aki az egyik jelenet kedvéért hatalmas kalapban és mélyen dekoltált ruhában pattant egy golfozáskor is használt négykerekű jármű mögé. TrendOrigoTetováltatni ment az elveszettnek hitt 79 éves nagymamahttp://www.life.hu/trend/20150731-tetovaltatni-ment-az-elveszettnek-hitt-79-eves-nagymama.htmlAmikor a brit Tony Sellers az idősek otthonába ment meglátogatni édesanyját, megdöbbenve látta, hogy a nagyika helyett csak a kerekesszéke pihen a szobájában. Csak akkor ámult el jobban, amikor kiderült, hogy merre járt a néni.TrendThinkstockVajna Timi luxusnapszemcsije ma mindent visz - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150731-vajna-timi-andy-vajna-felesege-extrem-napszemcsit-villantott.htmlIgazi divatdiktátor lett Andy Vajna felesége, aki megmutatta, milyen a jelenlegi napszemüvegdivat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.