Egyre riasztóbb Mickey Rourke külseje - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
kendő nagymama Mickey Rourke extrém külső sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nemrég Beverly Hills utcáin keltett hatalmas feltűnést külsejével. Ő aztán tudja, hogyan kell festenie egy extrém kinézetű sztárnak.

Mickey nemrég egy cuki kutyussal és kapucnis felsőben, valamint egy sokat sejtető biciklinadrágban lépett utcára, a szerelésben pedig még így is elég férfiasan festett. Pár nap múlva ugyanis a kendő a nyakáról a fejére került és furcsa napszemüvegben pózolt, egy igazán trendi táskával a kezében. Ha kíváncsi vagy, hogyan fest nagymaminak öltözve a színész, kattints IDE!

Forrás: NORTHFOTO
Könnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockFelismerhetetlen lett Madonnahttp://www.life.hu/trend/20150804-madonna-felismerhetetlenul-konzervativ-lett.htmlAz énekesnő egy egészen új oldalát mutatta meg, amin eléggé meg is döbbentünk.Trend--Wow! Liptai Claudia bikiniben hódíthttp://www.life.hu/trend/20150804-liptai-claudia-szineszno-tokeletes-alakjat-bikiniben-mutatta-meg-nyaralas-kozben.htmlAkár a tenger istennője, úgy pózolt a nyaralásán egy szexi kis fekete fürdőruhában a műsorvezető.Trend--Öltözz a BuddyGuide-hoz a Szigeten - szuper szettek csajoknakhttp://www.life.hu/trend/20150731-oltozz-a-buddyguide-hoz-a-szigeten-szuper-szettek-csajoknak.htmlImádod a fehéret és a magentát, és szeretnél te lenni a legstílusosabb a Szigeten a BuddyGuide mellett? Öltözz kedvencedhez - íme, 3 szett, ami biztosan inspirál majd!TrendThinkstockTóth Andi nagyon furcsán fest - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150803-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-nagyon-fura-lett-tunderkenek-oltozott.htmlAz X-Faktor győztese tündérkének öltözött, és tényleg úgy festett, mint egy erdei lény, aki a fák és bokrok között éli az életét.Trend--Micsoda fenék! Alec Baldwin lánya kitette, amit ki lehethttp://www.life.hu/trend/20150803-alec-baldwin-lanya-ireland-egy-szal-tangaban-fotozta-le-magat-instagramon.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger szeme fénye képmegosztó oldalán tett közzé magáról egy nagyon, nagyon merész fotósorozatot.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.