Ráncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitának

kinézet kommentelés Ábel Anita rosszindulat ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. 

Ábel Anita alakjára és ráncaira tett megjegyzést egy-két kommentelő az alatt a kép alatt, melyet nyaralása egyik boldog pillanatáról osztott meg a színésznő. Valaki például annak érezte szükségét, hogy közölje: "a néninek már ráncos a bőre". Egy másik kommentelő pedig egyszerűen a "zsírdisznó" szóval illette a rendkívül csinos színésznőt.

Forrás: Facebook/Ábel Anita

Ábel Anita a Kiskegyednek úgy nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy ha valaki obszcén dolgokat ír, vagy gyűlölködik, akkor törli a bejegyzést, mert ez az ő oldala. "De ha például az alakomat kritizálja, akkor azzal nem törődöm. Szerencsére ismerem önmagamat, a testemet, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok modellalkat, de miért is kellene annak lennem!?" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.