Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotó

fashion week modell szépségkirálynő Baywatch Kulcsár Edina fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.

A szuperszexi szépségkirálynőről profi fotós készített gyönyörű képet. Az elkészült produktumot azonban sokan támadják: Edina közösségi oldalán olvasható kommentelők közül többen a túlzott photoshop alkalmazását említik, míg mások arról beszélnek, Edina minden képen csodaszép. A fotót ITT nézheted meg.

Nos, bármikor amikor egy selfie-t csinálsz magadról az százszor jobb. Ez nem téged minősít, hanem a fotóst és az utómunkát.

Uramatyám Edina!!!Ez gyönyörű! Iszonyú szexi, még női szemmel is

Kulcsár Edina Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Edina a dícsérő szavak közül a fentit különösen becsesnek érni, hiszen azok egy nőtől érkeztek. Így reagált a kommentre:

"Nagyon szépen köszönöm, hogy még vannak olyan emberek, mint például te is!!!
Olyanok, akik nem féltékeny szemmel néznek a másik nőre! Szerintem nekünk nőknek, sokkal jobban esik az elismerés, egymástól, mint férfiaktól! Illetve inkább úgy mondanám, hogy nagyobb elismerés, hiszen mi kritikusabbak vagyunk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.