Pofonegyszerű és praktikus szépségtrükkök fesztiválra - ezeket imádni fogod!

szépségtrükk fesztivál szépségápolás Sziget2015 smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beterveztél még egy pár napos fesztiválozást, szeretnél ápolt és csinos lenni, de tudod, hogy ilyenkor nem kifejezetten adottak a körülmények a sminkeléshez? Larion Oscar most megoszt néhány olyan trükköt, amik aranyat érhetnek a fesztiválokon!
Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

A nők leleményessége határtalan, ha a szépségükről, külső megjelenésükről van szó. Idő hiányában számtalanszor láttam, hogyan sminkel a nő a metrón, munkából randira menet a tömegközlekedési eszközön, egy padon, két piros lámpa között az autóban, fesztiválon... Gyors megoldásokhoz jó, ha van nálad egy kis zsebtükör, rutinosak pedig a telefonjukat használják gyakran tükörként.

Ha nincs nálad az alapozód, de a korrektorod igen, pillanatok alatt felfrissítheted az arcodat!

Legyen üde és friss a megjelenésed: tegyél az ujjaiddal a szem alatti területre korrektort, és szépen dolgozd el. Se szájfény, se rúzs sincs nálad, de van egy természetes barnás nude ajakkontúr-ceruzád? Máris van ajkad, arcpirosítód és szemceruzád egy termékkel. Élénkítsd a szempillatövedet a ceruzával, majd ujjaddal picit satírozd el a kontúrszéleket, és kész is. Arcodat is élénkítheted ugyanazzal a színnel: satírozd az arcod közepére, majd ujjaddal finomíts rajta, és máris természetes fényben tündököl az orcád. Ajkad egészére satírozd a ceruzát, és máris olyan lesz, mintha rúzzsal festetted volna ajkaidat!

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

Nincs nálad tus, csak egy fekete szempillaspirál?

Egy gyufaszál vagy fogpiszkáló is megteszi, hogy legyen egy szép tusvonalad. Finoman forgasd bele a fogpiszkálót a szempillaspirálba, amikor kihúzod belőle a kefét, hozzájutva a festékhez, majd húzd meg a tusvonalad. Szempilláidat fesd ki hozzá, és kész is.

Van úgy, hogy csak egy rúzs van nálad, és egy barna szemceruza?

A rúzst teheted arcpirosítóként is az orcádra, csak ügyelj rá, hogy szépen dolgozd el. A barna szemceruzával kiemelheted a szemedet pillanatok alatt, valamint finoman élénkítheted vele a szemöldöködet is.

Ha nincs nálad szempillaspirál, akkor a barna ceruzát satírozd az ujjadra, tegyél rá egy kis rúzst, majd a két ujjad összemorzsolásával keverd össze a textúrát, és alulról felfelé nyomkodva tedd a szempilláidra – ettől máris élénkebb lesz.

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

Csak egy BB krém, ajakbalzsam és bronzosító lapul a táskádban?

Tökéletes lehet így is a megjelenésed! Egységesítsd bőröd színét a BB krémmel, majd ajkadat kényeztesd az ajakbalzsammal: tegyél egy keveset az ujjaddal a szemhéjadra, és ütögesd az arccsontodra highlightként. A bronzosítóval élénkítsd az arccsont alatti területet, majd tegyél egy keveset a mozgó szemhéjadra is. Az alátett ajakbalzsamtól élénkebb és krémesebb lesz a textúrája, a színe pedig olyan lesz, mintha szemhéjkrémmel festetted volna a szemedet. Ajkadra is teheted a bronzosítót: az ujjaiddal finoman masszírozd az ajkadra a színt, és máris tökéletes összhangba kerül a megjelenésed!

Fotó: Rockstar Photographers/Mudra László
Könnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockIlyen az, amikor rémesen elrontják a műkörmödethttp://www.life.hu/trend/20150731-nagyon-csunya-mukormok.htmlManapság a visszafogott körömhossz és természetes körömforma hódít, ám néha biztosan te is rácsodálkozol 1-1 igazi hegyesorrú karomra vagy túlságosan hosszú boszorkánykörömre. Ez még mind semmi - a következő rémületek a gazdájuknak biztosan tetszenek, de hogy másoknak is, abban nagyon kételkedünk. TrendOrigoFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockSzuper sminktrükk augusztusra: ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockA nők rémálma: az elmosódó tusvonalhttp://www.life.hu/trend/20150722-a-nok-remalma-az-elmosodo-tusvonal-larion-oscar-trukkjei.htmlImádsz tussal dolgozni, rajongsz a szexi cicaszemért, de télen-nyáron meg kell küzdened az elmosódó tusvonallal? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockA legszebb nyári smink zöld szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150727-sminktrukkok-a-legszebb-nyari-smink-zold-szemhez.htmlOlyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.