Ez most komoly? A buborék manikűr a legújabb szépségőrület

Forrás: Instagram/nailsbyann -
fashion week őrület szépségápolás buborék manikűr műköröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetszik vagy sem, a legfrissebb divathírek szerint a púposan domborodó műkörmök váltják fel a korábbi kacsaláb-műkörmöket és a hegyesre formázott boszorkánykarmokat.

Még mindig van új a nap alatt, ha őrült trendekről van szó. Több divatoldal is elborzadva jelentette, hogy új manikűrözési trend hódít a hölgyek körében: ezek az úgynevezett buborék körmök, más néven púpos manikűr.

Forrás: Instagram/tagarelandomoda

A divathullám, amely a tengerentúlról indult el hódító körútjára, lényege pedig a lakkozási technika, amely során a hol rövidebbre reszelt, hol nagyobbra hagyott köröm közepe vastagabb lesz, mint a szélei.

Forrás: Instagram/nailsbyann

Ezt gondolják a pasik az idei nyári trendekről

Tavaly imádtátok azt a cikkünket, melyben azt boncolgattuk, mit is gondolnak a pasik az aktuális nyári trendekről. Idén is van új a nap alatt, így nem hagyhattuk ki, hogy ezúttal is megkérdezzük a férfiakat kedvenc stílusos holmijainkról. A pasik véleménye tavaly óta nem sokat változott: még mindig gyűlölik az extrém holmikat és a feltűnő színeket. Lássuk csak ITT, hogy mennyire!
Új őrület a kétszínű ajak - ezt imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150804-ruzsozz-2-ruzzsal-larion-oscar-tippjei.htmlVége az unalmas egyszínűségnek! Íme az új őrület!TrendThinkstockSminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstockÍgy baywatch-ozik Labancz Lillahttp://www.life.hu/trend/20150805-labancz-lilla-egybereszes-furdoruhaban.htmlAz Álom.net című film főhősnője, Labancz Lilla mintha a Baywatch című filmben lenne, úgy futkos a tengerparton.Trend--Itt a körömlakkos harisnya - Reméljük, senki nem fogja hordanihttp://www.life.hu/trend/20150504-koromlakkos-harisnya-az-uj-divat.htmlIgazán fura trend hódít egyelőre a japán nők körében, de valószínűleg hamarosan elér Európába is. Itt a lakkozott körmű harisnya.TrendOrigoNóci bevállalta! Plasztikáztatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20150805-noci-czifra-noemi-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-megplasztikaztatta-az-arcat.htmlAz egykori műsorvezetőnek elege lett a negatív kritikákból, ezért vállalata a különleges beavatkozást.Trend--Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.