Bar Refaeli kimaxolta a lánybúcsú fogalmát

Forrás: Instagram/Bar Refaeli -
modell esküvő eljegyzés ünneplés barátnő Maldív-szigetek Lánybúcsú Bar Refaeli pezsgő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pezsgő, barátnők, trendi bikinik és mindez a mesés Maldív-szigeteken - a 29 éves fehérneműmodell nem aprózta el leányévei búcsúztatását. Íme, egy kis ízelítő Bar Refaeli lánybúcsújából.

Alig egy év együttlét után kérte meg üzletember szerelme Bar Refaeli kezét. Leonardo DiCaprio csodaszép exbarátnője pedig a csodás Maldív-szigetekre utazott barátnőivel, hogy megünnepelje hajadon éveinek végét.

Persze nem maradhattak el az ilyenkor szokásos, a leendő arát megszégyenítő kellékek:

Forrás: Instagram/Bar Refaeli

A koccintás a türkiz színű habok között:

Trend, Bar Refaeli Forrás: Instagram/Bar Refaeli

Egy kis pózolás fehérneműmodellhez méltó módon:

Forrás: Instagram/Bar Refaeli

És a napozás sem:

Forrás: Instagram/Bar Refaeli

És a te lánybúcsúd jó volt?

Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoSzexi fotókon pózolt a lánybúcsún lebénult nő - Inspiráló képekhttp://www.life.hu/news/20150731-rendbejott-a-lebenult-lany-elete.htmlEgy lánybúcsún a medencébe lökte egy barátja a 29 éves Rachelt, aki olyan fejsérülést szenvedett, hogy lebénult nyaktól lefelé. Mostanra elkezdett rendbejönni az élete.NewsOrigoMézeshetek Párizsban vagy a Maldív-szigeteken? Válassz inkább a különleges helyszínek közül!http://www.life.hu/lifeutazas/20150622-mezeshetek-kulonleges-helyszineken-vietnam-costa-rica.htmlAz esküvő az egyik legszebb és legemlékezetesebb ünnep egy pár életében, de a nagy nap szervezése épp elég stresszel jár, ezért a mézeshetek helyszínének kiválasztására kevesebb idő és energia marad. Párizson, Rómán és a Maldív-szigeteken túl is van élet, ez a lista csak pillanatkép a világ legmenőbb nászutas célpontjairól. Te hol romantikáznál édes kettesben?UtazásThinkstockRózsaszín lánybúcsút kapott Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20140915--hargitai-bea-playmate-rozsaszin-leanybucsut-kapott.htmlBarátnői egy kedves, rózsaszín lánybúcsút szerveztek Hargitai Beának, aki a napokban mondja ki a boldogító igent Mykonos szigetén David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának.TV + SztárokOrigoÍgy nyaralnak a celebek: Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihenthttp://www.life.hu/sztarok/20150123-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-maldiv-szigeteken-nyaraltak.htmlAmíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak.TV + Sztárok--Durva lánybúcsúja volt Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/news/20140523-kim-kardashian-lanybucsuja-parizsban.htmlPezsgő, Párizs és néhány celebpajti – így telnek a sztármami lányságának utolsó napjai.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.