fashion week Olivia Palermo mustra stílus Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!

Emily, te csodás!

A nemrég felfedezett szuperdögös színésznő nem csak azokon a fotókon álomszép, ahol tökéletes testét nem takarja túl sok ruha. A héten két filmpremieren is részt vett Emily Ratajkowski, és meg kellett állapítanunk: eszméletlenül jól áll neki a ragyogó kék és a tengerzöld is!

Vállak szabadon

Újra hódítanak azok a felsőrészek, amik láttatni engedik a vállakat. Imádjuk ezt a nőies trendet, de nem csak mi: Hailee Steinfeld tetőtől talpig Miu Miuban mutatta meg kiváló stílusérzékét, az élénk táskáért külön pluszpont jár. Olivia Palermo pedig ezúttal lapos talpú cipőben és farmerben pózolt, ami tőle viszonylag szokatlan, a színek és a fazonok összjátéka azonban ismét maga volt a tökély.

Valami extra mindig kell

Öltönyre hajazó rövid jumpsuit - ha nem látnánk Nina Dobrev szettjét, szinte fel sem fognánk, miről is van szó. A színésznő mesterien választott outfitet a héten - ez a szett a csillogással és minden apró részletével hihetetlenül egyedi. Teyonah Parris szettje majdnem tökéletes volt, mindössze annyi gondunk van vele, hogy a fényes anyagú sárga nadrág kissé erősíti a combokat.

Heidi és az ő karmai

Reméljük, a modell kinyaralta magát, mert az utóbbi hetekben sorra járta végig a legmenőbb európai strandokat. Most 2 szettben is megmutatta bomba testét, de a karmain nehezen tesszük túl magunkat. Vajon Heidi ebben hogyhogy nem a természetességre esküszik?

10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigoNormális? Napi 40 pirulát szed LeAnn Rimeshttp://www.life.hu/trend/20150813-leann-rimes-enekesno-napi-40-pirulat-szed.htmlTe képes lennél napi 40 bogyót bevenni azért, hogy gyönyörű legyél? LeAnn Rimes megteszi!TrendOrigoGigi Hadid stílusikon lett - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150808-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-gigi-hadid-kate-mara.htmlNálunk 40 fok van, ám Los Angelesben a sztárok már az őszre gyúrnak. A hetet stílusfronton leginkább szuper frizurák, dekoltázsok és a tökéletes Gigi Hadid fűszerezte meg - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigoJennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!http://www.life.hu/trend/20150807-jennifer-aniston-ferjhez-ment-vajon-milyen-ruhat-viselt-az-eskuvojen.htmlOly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No, és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!TrendAFPA hónap színe: a tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20150811-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tengerzold.htmlMég javában tombol a nyár, és bár nagyon csábítóak az őszi színek is, de lesz még időd arra, hogy közülük válogass. Augusztusban egy különlegesen szép színre esett a választásunk: a tengerzöld kicsit kékes, kicsit zöldes, kicsit türkizes, és már csak egyetlen kiegészítő is nagyon feldobja a mindennapokat. Mi imádjuk, és reméljük, ti is fogjátok - meg is mutatjuk, mivel kombináljátok a hónap színét!TrendThinkstockKönnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.