Válik vagy sem, Halle Berry eszméletlenül jó formában van

színésznő válás Halle Berry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten lett 49 éves Halle Berry, de a kornak nyoma sincs a szép színésznőn. 

Jó ideje arról csámcsognak Hollywoodban, hogy Halle Berry és Olivier Martinez házassága megromlott. Még ha így is van, ennek semmi nyoma a színésznőn, aki remek formában van!

Forrás: AFP/David Mcnew

A minap egy gálára volt hivatalos a világsztár a Wilshire Four Seasons Hotelbe, és igencsak kitett magáért: dögös volt, karcsú, magabiztos és nagyon csinos! Tényleg így festene egy maga alatt lévő, válás előtt álló nő?

Kylie Jenner bikinis fotókkal pipálja le Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20150815-kylie-jenner-szexi-bikinis-fotoi-felkerultek-a-kozossegi-oldalra.htmlKim Kardashian a második gyermekét várja, így jobb dolga is van annál, mint hogy bikinis képekkel lepje el a világhálót. A családi szelfiátlagot azonban húga, Kylie Jenner igencsak emeli fürdőruhás képeivel. TrendOrigoDöbbenetes! Ellopták az arcképét és pólóra nyomtatták http://www.life.hu/trend/20150814-elloptak-az-arcat-es-polora-nyomtattak-pert-nyert-a-fiatal-fodrasz-melanie-armsden-akinek-arckepet.htmlMelanie Armsden, a 28 éves fodrász kisebb sokkot kapott, amikor egyik vedége átküldött neki egy fotót egy pólóról. A csatolmányt megnyitva ugyanis rájött: ő maga, illetve saját arcképe szerepel az áruházlánc által forgalmazott felsőkön. TrendOrigoNonfiguratív, csontos, teljes testes, és a kedvencünk, a mesehős - Íme a Sziget legmenőbb tetkóihttp://www.life.hu/trend/20150813-ilyen-tetovalasok-vannak-az-embereken-a-szigeten.htmlA szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huLuxusjachton bulizik a fiatal modellvilág krémjehttp://www.life.hu/trend/20150813-hailey-baldwin-kendall-jenner-modellek-luxushajon-buliznak.htmlHa csütörtök reggel még unnád a hőséged, akkor jöhetnek a Jenner-lányok luxusjachttal, bikinivel, és tökéletes alakkal.Trend--Rá sem ismerni Laky Zsuzsirahttp://www.life.hu/trend/20150814-laky-zsuzsi-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-ugy-megvaltozott.htmlA 2003-as Miss Europe szépségkirálynő cím birtokosa teljesen megváltozott, rá sem ismernél.Trend--10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.