Ünnepi manikűr a hosszú hétvégére - percek alatt elkészül!

manikűr körömlakk hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha unod a klasszikus nyári színeket, és szívesen készítenél egy különleges manikűrt, akkor a következő lakkozást imádni fogod! 

Az augusztus, ami azon túl, hogy a nyár végének közeledtét jelzi, egyet jelent számomra az ünnepléssel, hiszen augusztus 20-án tartjuk az államalapítás ünnepét. Mivel ez adta az ihletet, egyértelműnek tűnt, hogy a magyar zászló színeivel készüljön az e havi manikűr.

Amire szükséged lesz:

alaplakk, piros, fehér, zöld színes körömlakkok, fedőlakk, pontozó

Így készítsd el!

Az alaplakk száradása után minden körmöt lakkozz ki fehérre. Miután a fehér réteg is megszáradt, első lépésként piros lakkal húzz egy félkört a köröm hegye felől, töltsd ki a belsejét, majd a képen látható módon nagyobb fejű pontozóval díszítsd ki a szélét.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután a piros pöttyök közepére kisebb fejű pontozóval fess fehér pöttyöket. A piros sávon belül, szintén fehér körömlakkal, apró pöttyökkel, a minta ívét követve díszítsd ki. Végül a körmöd fehér részén apró fejű pontozóval, zöld lakkal pontozz szintén ívesen. A teljes száradás után használj fényt adó fedőlakkot - ezzel el is készült az ünnepi manikűr!

Forrás: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.