Voksán Virág szája mintha még nagyobb lenne

szexi rúzs vörös Voksán Virág dekoltázs száj arc playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate legújabb szelfijén úgy látszik, mintha a korábbinál is dúsabbak lennének ajkai. 

Voksán Virág brutális dekoltázsát már többször megmutattuk, most pedig szája vitte el a pálmát. A playmate nem bízza a véletlenre ajkai méretét, és most még egy vörös rúzzsal is megspékelte a látványt. Hiába, Virág sosem rejtette véka alá, hogy nincs problámája a plasztikai beavatkozásokkal.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Ismét angyal lesz Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150818-palvin-barbara-modell-angyalos-fotot-posztolt-instagramra.htmlPalvin Barbinak már sikerült meghódítania a világhírű Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóját. Vajon újra a VS angyal szerepére készül?Trend--Cserpes Laura ebben a szettben vészelte át a brutális vihart: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-cserpes-laura-ebben-a-szettben-veszelte-at-a-brutalis-vihart-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, özönvíz csapott le az országra tegnap délután, amit persze a celebek sem úsztak meg. Tegnap még Dukai Regináért aggódtunk, Cserpes Laura azonban megnyugtatott minket, hogy ő bizony biztonságban volt az ítéletidő alatt.TrendOrigoDukai Reginát ebben a csodás, fekete szettben érhette a vihar: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150817-dukai-reginat-ebben-a-csodas-fekete-szettben-erhette-a-vihar-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, órák óta ítéletidő tombol. Dukai Regina pedig félő, hogy egy fekete felsőben, és egy szexi bőrshortban indult el otthonról. Aggódunk!Trend--5 kérdés a szépségről: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/trend/20150807-5-kerdes-a-szepsegrol-janicsak-veca.htmlA 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Tényleg olyan egy igazi 57 éves, mint Madonna?http://www.life.hu/trend/20150815-madonna-57-eves-lett-ime-nehany-sztar-akik-ebben-a-korban-sokkal-jobban-neznek-ki-mint-o.htmlElismerjük Madonnát, hiszen nem semmi, ahogy ennyi idősen kinéz, és ilyen kitartása van bármihez, amihez csak hozzányúl. Egy dolgot azonban ő sem tud, méghozzá az idő múlását szépen viselni. Pedig ezzel is tudni kéne megbirkózni, ő azonban már átesett a ló túloldalára. Őszintén kíváncsiak vagyunk, mivel rukkol elő még ezután, de most, az 57. születésnapjára mi 5 olyan hírességet mutatnánk be neki, akik méltósággal tudják viselni a kort. Trend--Válik vagy sem, Halle Berry eszméletlenül jó formában vanhttp://www.life.hu/trend/20150815-halle-berry-szineszno-nagyon-csinos-volt-a-heten-egy-galan.htmlA héten lett 49 éves Halle Berry, de a kornak nyoma sincs a szép színésznőn. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.