Ébredés után is gyönyörű a 37 éves Demcsák Zsuzsa - Fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fashion week Demcsák Zsuzsa fotó ébredés TV2 Mokka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a napokban ünnepelte 37. születésnapját, a korából azonban jócskán letagadhatna a gyönyörű műsorvezető, aki most azt mutatta meg, milyen szépen fest ébredés után is. 

A szerelmes műsorvezető mostanában csak úgy ragyog, ami nem is csoda, hiszen végre rátalált a boldogság. Így teljes harmóniában ünnepelhette a napokban 37. születésnapját, melyet követően egy különleges fotóval örvendeztette meg rajongóit. Ébredés utáni képet posztolt ugyanis Facebook oldalára, melyen jól látszik, hogy Zsuzsa még ilyenkor is csodaszép. A képet itt nézheted meg.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A szerelmes Demcsák Zsuzsa beragyogta a Szigetet!

Már nem is számít szenzációnak, hogy Demcsák Zsuzsa új párjával mutatkozik nyilvános helyen, például a Szigeten. A műsorvezetőnő csak úgy ragyog. A róla készült fotót ITT nézheted meg.
Nahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-rólhttp://www.life.hu/trend/20150820-nahat-egy-valoban-jo-kep-miley-cyrus-rol-mikozben-turazik.htmlA botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. Trend--Jennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoTanulj tőlük! Három ország, ahol tényleg tudnak sminkelni a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150818-3-orszag-ahol-nagyon-jol-sminkelnek-a-nok-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már tudjuk, miben hibáznak a magyar nők, ha a sminkelésről van szó, most azonban arra voltunk kíváncsiak, vajon melyik országokban vérprofik a csajok a szempillák és rúzsok terén? Larion Oscar sminkmester tudja!TrendThinkstockHalle Berry 49 évesen is dögös macskanő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-halle-berry-49-evesen-is-dogos-macskano.htmlHalle Berry megmutatta, micsoda dögös test lapul a ruhái alatt. Egy szál átlátszó felső takarta csupán a macskanő idomait.Trend--Palvin Barbi még férfiingben is nagyon szexihttp://www.life.hu/trend/20150818-palvin-barbi-meg-ferfiingben-is-nagyon-szexi.htmlPalvin Barbara Svédországot is meghódítja. Az Elle magazin címlaplánya lett. Trend--Anyajegyek borítják a tinilány testéthttp://www.life.hu/trend/20150819-anyajegyek-boritjak-a-19-eves-ciera-swaringen-testet-aki-batran-vallalja-barna-foltjait.htmlBüszkén vállalja nem mindennapi szexepiljét a 19 éves Ciera Swaringen, akinek egész testét barna foltok borítják.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.