Kristen Stewart bújik a fiatal Coco Chanel bőrébe

Forrás: Northfoto -
divattervező Kristen Stewart film színész Coco Chanel Karl Lagerfeld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karl Lagerfeld az Alkonyat színésznőjének szánja a világhírű divattervezőnő fiatalkori szerepét soron következő filmjében.

Kristen Stewart játssza majd a fiatal Coco Chanelt a soron következő életrajzi filmjében, amelyet a Chanel divatház feje, Karl Lagerfeld neve fog jegyezni.

Forrás: Northfoto

A 81 éves dizájner a Women's Wear Dailynek adott interjújában árulta el: a Alkonyat sztárja, aki egyébként régóta múzsája is Lagerfeldnek, már a meghallgatásokon lenyűgözte színészi játékával őt. Az idősebb Coco Chanelt Geraldine Chaplin fogja alakítani.

A film, amelyben Lagerfeld a forgatókönyvet, a dialógusokat, a jelmezeket és a színészi csapatot is jegyzi, premierje az év végi Chanel Métiers d’Arts showján, Rómában lesz.

Extramini ruhában vette be a vörös szőnyeget Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20150819-kristen-stewart-extramini-kezeslabas-ruhaban-jelent-meg-az-american-ultra-premierjen.htmlDögösre vette a figurát az Alkonyat színésznője, aki egy pimaszul rövid, mélyen dekoltált kezeslábasban jelent meg legújabb mozifilmje premierjén.Trend--Karl Lagerfeld macskája egymilliárd forintot keresett tavalyhttp://www.life.hu/trend/20150402-karl-lagerfeld-choupette-nevu-macskaja-1-milliard-forintot-keresett-tavaly.htmlA híres divattervező macskájának, Choupette-nek eddig sem lehetett oka panaszra: külön szobalánya, ezüst tálja és saját Louis Vuitton táskája is van. Luxuskiadásainak számláit úgy tűnik, ezentúl saját maga is kifizetheti.TrendOrigoRövidre vágatta a haját Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20140709-kristen-stewart-uj-haja.htmlA szín maradt, a fazon ment: a 24 éves színésznő a Chanel divatbemutatóján jelent meg vadiúj frizurájával.Trend--Kiállítást rendeznek Karl Lagerfeld legendás kreációibólhttp://www.life.hu/trend/20150326-karl-lagerfeld-divattervezo-legendas-ruhait-kiallitjak-a-bundeskunsthalle-muzeumban-bonnban.htmlEzen a héten nyitotta meg kapuit a német Bundeskunsthalle kiállítása, amelyben az évszázad egyik legmeghatározóbb divattervezőjének alkotásait mutatják be.Trend--Már megint Kristen Stewart öltözik a legjobban a világonhttp://www.life.hu/trend/20130501-kristen-stewart-2013ban-a-vilag-legjobban-oltozott-noje-a-brit.htmlAhogy tavaly, úgy idén is Kristen Stewartot választották meg az egyik brit női magazin olvasói. Ahogy tavaly, úgy idén is meglepődtünk ezen a döntésen.Trend--Boldog szülinapot, Mr. Lagerfeld! 10 dolog, amit nem tudtunk a divatgururólhttp://www.life.hu/trend/20140909-karl-lagerfeld-szuletesnapos-chanel-es-a-fendi-tervezoje.htmlKarl Lagerfeld ma ünnepli 81.születésnapját, ám rajta valahogy nem látszik az idő múlása. Tervez, mustrál, kritizál, és túl a nyolcadik ikszen is ott van minden jelentős divateseményen. Íme, 10 dolog, amit biztosan nem tudtál a férfiról, aki még Katalin hercegnő testvérét és az egyik legszebb hangú énekesnőt is kritizálni merészeli. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.