Hoppá! Magyar modell lett a Chanel ékszerkollekciójának arca

modell kampány fotózás Axente Vanessa Chanel felkérés ékszerkollekció smink ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Axente Vanessa, a gyönyörű magyar modell az egyik leghíresebb márka, a Chanel legújabb ékszerkampányában szerepel.

A New York-i divathéten is nagy sikert arató Vanessa már korábban is dolgozott együtt a divatmárkával: sminkkampányokban szerepelt. Most azonban az ékszerkollekcióra is felkérést kapott.

Forrás: Facebook/ Axente Vanessa

A fotókat, amik kiválóan sikerültek, Velencében készetette Dominique Isserman. A magyar modell tökéletes választás volt, elképesztően fest a képeken.

Katie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--Kadmiumsárga, Kasmírrózsaszín, Marsala - ezek lesznek a 2015-ös ősz trendszíneihttp://www.life.hu/trend/20150721-zoldesszurke-faradt-narancs-orchidea-ezek-lesznek-a-2015-os-osz-trendszinei.htmlA Pantone minden évben meghatározza a vezető trendszínt. 2015 a marsala éve, de emellett minden évszakban vannak még vezető árnyalatok. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek idén ősszel!Trend--Wáó! Smink nélkül pózol Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150825-jessica-alba-smink-nelkuli-fotoval-lepte-meg-a-rajongoit.htmlA hollywoodi színésznő egy make-up mentes fotóval lepte meg a rajongóit a hivatalos Instagram oldalán.TrendOrigoMéregdrága arany fehérnemű 170 millióérthttp://www.life.hu/trend/20150825-meregdraga-arany-fehernemut-mutattak-be-kinaba-az-ara-szazhetvenmillio-forint.htmlTermészetesen a csillogó-villogó fehérneműt Kínában mutatták be.Trend--Dukai Regi dekoltázsa jobb, mint a reggeli kávéhttp://www.life.hu/trend/20150825-dukai-regina-modell-megmutatta-tokeletes-es-szexi-dekoltazsat-napozas-kozben.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan szebbnél-szebb fotókat posztol, ma reggel pedig a dekoltázsába engedett bepillantást.Trend--Intim pózban mutatta meg popsiját Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150825-miranda-kerr-intim-pozban-mutatta-meg-popsijat.htmlA gyönyörű modell elképesztően dögös képet posztolt Instagram oldalára, amitől még a szavunk is elállt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.