A világ leggusztustalanabb szelfijét lőtte Chelsea Handler

Forrás: Instagram/ Chelsea Handler -
alma meztelen szelfi szörf gyomorforgató Chelsea Handler humorista gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres humorista ezúttal is elemében volt – elképesztően ijesztő szelfit posztolt magáról.

A 40 éves Chelsea Handler nagyjából 60-nak néz ki ezzel a fancsali tekintettel, és az arca mellett félpucér teste sem egy szívet melengető látvány. Az pedig, ahogy azt a zöldalmát fogja meztelen nunija előtt – egyszerűen gyomorforgató.

Forrás: Instagram/ Chelsea Handler

Az biztos, hogy a híresség nem a kedves bájáról híresült el, nemrégiben ugyanis meztelenül szörfözős képe járta be a világot.

Forrás: Instagram/ Chelsea Handler

Forrás: Instagram/ Chelsea Handler

Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!http://www.life.hu/trend/20150826-divat-es-trend-oszi-trendszinek-2015-16-osz-tel.htmlLassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!Trend--Így fest Majka talpig sminkben - Mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20150826-majka-kihuzott-szemekkel-pozol-a-kameranak.htmlVajon ki, és hogyan tudta rávenni a népszerű rappert arra, hogy kisminkeljék? Az biztos, hogy eddig nem sűrűn láthattuk így az énekest.TrendOrigoFel sem ismerni! Hajjal és gigamellekkel pózol a kopasz Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150826-hajjal-pozol-a-kopasz-fenekkiralyno-amber-rose.htmlAmber Rose valami olyat tett, amit nem szokott: fenékvillantás nélküli szelfit készített. Ráadásul egy hosszú, szőke vendéghajjal a fején.Trend--Újabb gyereksztár Neville Longbottomingolt: Szuper pasi lett belőle!http://www.life.hu/trend/20150826-jo-pasi-lett-a-pan-peter-sztarjabol-jeremy-sumpterbol.htmlJeremy Sumpterből, a Pán Péter tündéri kisfiújából 2003 óta rendkívül szexi úriember lett. TrendOrigoNézz ki úgy, mint Audrey Hepburn! Csak néhány sminkecset kell hozzá!http://www.life.hu/trend/20150826-kandee-johnson-sminkes-megmutatja-hogyan-nezhetsz-ki-ugy-mint-audrey-hepburn.htmlEgyik kedvenc sminkesünk, Kandee Johnson újabb szuper videóval jött elő, amelyben Audrey Hapburn sminkjét mutatja be.Trend--Kulcsár Edina testét áttetsző csipkébe borítottahttp://www.life.hu/trend/20150826-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-attetszo-felsoben-dogos-szexi-fehernemuben-setalt.htmlA Duna-parton kapta lencsevégre szépségkirálynő lányát Jakab Krisztina, miközben őrülten szexi lebernyegben sasszézott.TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.