Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrület

Forrás: tomford.com -
szemszín smink szépség sminktrükk Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. 

Itt az új, kifinomult őrület: a monokróm smink!

Forrás: tomford.com

A tökéletes harmónia egyensúlya; egy szín, ami mindent visz. Használd a szezon legizgalmasabb termékét, hozzá a szemhéjkrémeket, amikkel pillanatok alatt elkészítheted ezt a trendi sminket. Próbáld ki bátran – imádni fogod!

Hogy hogyan működik?

Ugyanaz a szín kerül a szemhéjra, az ajakra, sőt, még arcpírosítóként is működik.

A legideálisabb, ha krémes textúrákkal készíted el ezt a fantasztikus sminket. De kísérletezhetsz porokkal is! Ennek az eleganciának a titka, hogy mindent kontúrmentesen, szépen elsatírozva kell elkészíteni, akkor tartja meg a smink ezt az éteri tisztaságát, frissességét.

Forrás: tomford.com

Így kezdj neki!

Az alapozás után, a szemhéj tövébe intenzíven satírozd a tetszőlegesen választott kedvenc árnyalatodat, majd a mélyítővonal irányába halványítsd el, így egy színből lehet szép átmenetet elérni.

Ettől úgy tűnik majd, mintha két színnel hoztad volna létre a szemsminkedet!

A szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, de ügyelj rá, hogy természetes hatású legyen, és csomómentes.

A szín arcpirosítóként is fantasztikus, de használhatsz bátran ugyanolyan árnyalatú, krémes arcpirosítót is. A lényeg, hogy az arccsont alá tedd ívesen, majd kontúrmentesen satírozd össze az alapozóval. Ha elkészültél, akkor csak a T zónát púderezd le. Ajkadra válassz ugyanolyan árnyalatú ajakrúzst, mint amit a szemedre használtál.

Forrás: tomford.com

Különböző szofisztikált hatásokhoz más-más árnyalatokat válassz. Természetes hatáshoz jól passzol a fahéj, a pezsgő, a bronz. Friss megjelenéshez próbáld ki a barack és rózsaszín különböző árnyalatait. Alkalmi sminkként is kiváló – próbáld ki a pinket vagy a bordót, de akár a mélybarnákat is!

Tökéletes sminklemosás lépésről lépésre - fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20150824-tokeletes-sminklemosas-lepesrol-lepesre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa rendszeresen sminkelsz, biztosan jól tudod, hogy az egyik legfőbb szépségbaki, amit elkövethetsz, az az, ha sminkben fekszel le aludni. A sminklemosás is olyan, mint minden más: érdemes megtanulni, hogyan is kell pontosan végezni. Lesd el Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendThinkstockTanulj tőlük! Három ország, ahol tényleg tudnak sminkelni a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150818-3-orszag-ahol-nagyon-jol-sminkelnek-a-nok-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már tudjuk, miben hibáznak a magyar nők, ha a sminkelésről van szó, most azonban arra voltunk kíváncsiak, vajon melyik országokban vérprofik a csajok a szempillák és rúzsok terén? Larion Oscar sminkmester tudja!TrendThinkstockSminkelj úgy, mint Cara Delevigne!http://www.life.hu/trend/20150810-cara-delevigne-modell-23-eves-lett-larion-oscar-segit-hogyan-keszitsd-el-a-sminkjet.htmlCara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!Trend--A legszebb nyári smink zöld szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150727-sminktrukkok-a-legszebb-nyari-smink-zold-szemhez.htmlOlyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockSmink nélküli szelfik világsztár módra - amikor nem játszik a Photoshophttp://www.life.hu/trend/20150709-smink-nelkuli-szelfiken-a-vilagsztarok.htmlA sztárok is emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint a földi halandók. Tökéletes sminkben, szuper hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. Mutatunk is néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik Photoshop nélkül. TrendOrigoHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.